Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ο Ομπράντοβιτς ανακοίνωσε «αποχή» και ο Ίτούδης έδωσε διευκρινίσεις για το «διαζύγιο» με τον Παναθηναϊκό

Την απόφαση του να κλείσει τα αυτιά του στις πολλές και άκρως δελεαστικές προτάσεις που είχε αποκάλυψε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς που επέλεξ...


Την απόφαση του να κλείσει τα αυτιά του στις πολλές και άκρως δελεαστικές προτάσεις που είχε αποκάλυψε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς που επέλεξε την νέα σεζόν να ξεκουραστεί ενώ ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στο «διαζύγιο» με τον Παναθηναϊκό. 

Τι και αν ουκ ολίγες ευρωπαϊκές ομάδες έδωσαν «μάχη» για να τον αποκτήσουν εκείνος προτίμησε να ξεκουραστεί και την επόμενη σεζόν να μην βρεθεί στον πάγκο κάποιας ομάδας. Μάλιστα, την απόφασή του αυτή αποκάλυψε ο ίδιος στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Διεθνές Σεμινάριο «Φαίδων Ματθαίου» στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Την επόμενη σεζόν θα ξεκουραστώ». 

Ιτούδης: «Θέλαμε να συνεχίσουμε στον Παναθηναϊκό αλλά δεν ευοδώθηκε η προσπάθεια» 

Από την άλλη, ο στενός συνεργάτης του, ο Δημήτρης Ιτούδης που επίσης έδωσε το παρών στο σεμινάριο, αναφερόμενος στο δικό του προπονητικό μέλλον, μίλησε για το «διαζύγιο» με τον Παναθηναϊκό, σχολιάζοντας: «Δεν ξέρω ακόμα, αν θα είμαι στον πάγκο κάποιας ομάδος. Ουσιαστικά η πρώτη μας επιλογή πριν 15-20 ημέρες ήταν να συνεχίσουμε στον Παναθηναϊκό. Δεν ευοδώθηκε αυτή η προσπάθεια. Αυτό δε σημαίνει πως μπορεί να αμαυρωθεί μία 13χρονη πορεία. Ουσιαστικά αυτή η παρουσία μας ανέτρεψε τα δεδομένα. Το να μείνει ένα προπονητικό τιμ όπως ήμασταν εγώ με τον Ζέλικο σε μία ομάδα για 13 χρόνια σημαίνει πως έχεις σταθερές βάσεις, καλές σχέσεις με τους ιδιοκτήτες τους οποίους κι ευχαριστούμε θερμά γι' αυτή την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε, αφού χωρίς αυτούς δε θα ήταν δυνατόν να ήμασταν εκεί. Ο κόσμος ο οποίος αγάπησε αυτή την προσπάθεια κι αμείφτηκε με πολλούς τίτλους και πολλές χαρές. Είναι ένας συνδυασμός. Συνήθως ένας προπονητής μένει 2, 3, 4 χρόνια σε μία ομάδα κι εμείς σπάσαμε ένα σημαντικό ρεκόρ σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αυτό δε σημαίνει πως δε θα ξαναβρεθούμε στον Παναθηναϊκό ή κάπου αλλού. Κανείς δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια