Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μαύρος: «Θα είναι μαγκιά του κόσμου της ΑΕΚ»

Μιλώντας σε οπαδούς της ΑΕΚ στο AEK Shop στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Θωμάς Μαύρος τόνισε ότι θα είναι μαγκιά του κόσμου της ομάδας να κάνει ...

Μιλώντας σε οπαδούς της ΑΕΚ στο AEK Shop στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Θωμάς Μαύρος τόνισε ότι θα είναι μαγκιά του κόσμου της ομάδας να κάνει ό,τι δεν κατάφεραν ή δεν θέλησαν να το κάνουν όσοι πέρασαν τα τελευταία χρόνια από τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Ακολουθούν όσα δήλωσε στη Sportday o παλαίμαχος επιθετικός:

«Η ΑΕΚ έχει πολύ κόσμο που αν βοηθήσει ο καθένας έστω με 20 ευρώ, θα μπορέσουμε να βγάλουμε την ομάδα από την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα. Ξέρω πως οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι για όλους αλλά θεωρώ πως μπορεί ο καθένας από μας να εξασφαλίσει ένα εικοσάρικο για την ΑΕΚ.

Αυτό που σκέφτομαι και θέλω να γίνει σε βάθος χρόνου, είναι να μπορεί ο κόσμος της ΑΕΚ να αγοράσει μετοχές και ο σύλλογος να περάσει ουσιαστικά στα χέρια του.

Και μόνο στη σκέψη της Δ’ Εθνικής τρελάθηκα και σηκώθηκα από τον καναπέ. Πιστεύω πως μπορούμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει και να την ξανακάνουμε μεγάλη. Θα είναι μαγκιά του κόσμου της ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια