Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακοπούλου

Το πρώτο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ελσίνκι χάρισε στην Ελλάδα η Νικόλ Κυριακοπούλου που σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ για φέτο...


Το πρώτο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ελσίνκι χάρισε στην Ελλάδα η Νικόλ Κυριακοπούλου που σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ για φέτος κατέκτησε το χάλκινο στο άλμα επί κοντώ.  

Η Ελληνίδα πέρασε με την τρίτη προσπάθεια τα 4.60μ και έμεινα πίσω από την Τσέχα, Γιρίνα Πτανίκοβα και την Γερμανίδα, Μαρτίνα Στρουτζ, οι οποίες είχαν την ίδια επίδοση, αλλά καλύτερες προσπάθειες.  

Η Κυριακοπούλου ήταν η μόνη από τις αθλήτριες που συμμετείχαν στον τελικό του επί κοντώ που δοκίμασε στα 4.70μ, όταν όλες οι υπόλοιπες είχαν ολοκληρώσει τις προσπάθειές τους στα 4.65μ, αλλά δεν τα κατάφερε. 

Έτσι, περνώντας με την τρίτη προσπάθεια τα 4.30μ, με την πρώτη τα 4.40μ και με την δεύτερη τα 4.50μ άφησε τα 4.55μ και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.  

Εν τω μεταξύ, λίγο μετά τον αγώνα και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίουη Κυριακοπούλου, δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό το μετάλλιο. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με έχει στηρίξει και τον χορηγό μου, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας. Ο αντίθετος αέρας και η βροχή έκανε δύσκολες τις συνθήκες, ωστόσο βγήκε το 4,60 και ήρθε το χάλκινο μετάλλιο. Είχα μείνει με την εντύπωση ότι με το 4,60 θα είμαι τέταρτη και όχι ότι ανέβαινα τρίτη. Μάλλον καλύτερα που δεν το ήξερα. Είμαι ευτυχισμένη! Δεν μπορώ να το περιγράψω. Θα ‘θελα το χρυσό, αλλά δεν πειράζει. Είμαι ευτυχισμένη». 

Από την άλλη, η Κατερίνα Στεφανίδη που συμμετείχε επίσης στο επί κοντώ απέτυχε τρεις φορές στα 4.10μ και κατέλαβε την 12η θέση. 

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια