Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Τέλος καλό όλα καλά με Κλωρανίδη!

Αίσιο τέλος είχε τελικά η μεταγραφή του Βίκτωρα Κλωρανίδη στην Λιλ. Οι   Γάλλοι έκαναν πίσω βλέποντας την  ΑΕΚ  να μην υποχωρεί στο αίτημ...

Αίσιο τέλος είχε τελικά η μεταγραφή του Βίκτωρα Κλωρανίδη στην Λιλ.


Οι   Γάλλοι έκαναν πίσω βλέποντας την ΑΕΚ να μην υποχωρεί στο αίτημα της τα 800.000 ευρώ για τον ποδοσφαιριστή να καταβληθούν άμεσα και πλέον ο Κλωρανίδης θα αγωνίζεται στο Γαλλικό πρωτάθλημα.


 Έτσι, μετά από τις ολονύχτιες διαπραγματεύσεις που υπήρξαν την Παρασκευή, το απόγευμα του Σαββάτου (30/6) οι "λιλουά" απέστειλαν υπογεγραμμένα τα συμβόλαια για την αγορά του νεαρού άσου στα γραφεία της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ και πλέον απομένει μόνο το τυπικό κομμάτι.

Αυτό αφορά τη μετάβαση του ίδιου του ποδοσφαιριστή στη Γαλλία, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει κι αυτός την υπογραφή του στο συμβόλαιο του με τη Λιλ, ολοκληρώνοντας και τυπικά την μετεγγραφή του. Μάλιστα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα πλέον και πολύ πιθανόν τη Δευτέρα, θα έχουν φτάσει στην Ελλάδα και τα λεφτά από τους "λιλουά", τα οποία οι "κιτρινόμαυροι" θα δαπανήσουν για την εξόφληση της δόσης του άρθρου 44.

Να σημειωθεί επίσης πως, στην συμφωνία προβλέπεται ποσοστό 10% σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη, άλλες 150.000 ευρώ σε περίπτωση που την προσεχή σεζόν πιάσει έναν (εφικτό) αριθμό συμμετοχών (είτε με τη φανέλα της Λιλ, είτε με άλλη ομάδα, αν δοθεί δανεικός), καθώς και τα έσοδα από ένα φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια