Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Θέλει Σαρικόπουλο και Νάτζφεϊ ο Άρης

Και ο Άρης προστέθηκε στη λίστα των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Ζήση Σαρικόπουλο ενώ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής «καλοκοιτάζει» και την ...


Και ο Άρης προστέθηκε στη λίστα των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Ζήση Σαρικόπουλο ενώ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής «καλοκοιτάζει» και την περίπτωση του Στέφαν Νάτζφεϊ. 

Εκτός από τον Πανιώνιο που θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ του και το ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ο Ζήσης Σαρικόπουλος δέχθηκε πρόταση και από τον Άρη καθώς ο Βαγγέλης Αλεξανδρής επικοινώνησε μαζί του και του εξέφρασε το ενδιαφέρον του ώστε να μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη για χάρη των «κιτρίνων». Από την πλευρά του, ο 22χρονος σέντερ τόνισε στον κόουτς του Άρη πως όπως είναι λογικό προτεραιότητα του είναι οι δύο «αιώνιοι». 

Από κει και πέρα, ο Αλεξανδρής δεν σταματά το ψάξιμο και το νέο όνομα που φαίνεται πως προστέθηκε στη λίστα των παικτών που τον ενδιαφέρουν είναι ο Στέφαν Νάτζφεϊ που την περσινή σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τον Πανιώνιο. 

Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε πως έγινε μια πρώτη επαφή με τον εκπρόσωπο του παίκτη και αναμένεται και… συνέχεια μέσα στις επόμενες μέρες.  

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια