Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Δεν ήξερες που ΠΑΣ!

"Γκέλα" εντός έδρας από τη δεύτερη κιόλας αγωνιστική της Super League έκανε ο Παναθηναϊκός, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Π...


"Γκέλα" εντός έδρας από τη δεύτερη κιόλας αγωνιστική της Super League έκανε ο Παναθηναϊκός, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 28′ με σουτ του Bελάσκες μετά από ασίστ του Σισοκό, όμως ο ΠΑΣ κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις με ένα φοβερό σουτ του Ντε Βινσέντι  από πλάγια θέσ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε άσχημα για τον Παναθηναϊκό καθώς στο 53′ ο Κατσουράνης αποβλήθηκε βλέποντας δύο φορές σε ένα λεπτό την κίτρινη κάρτα του Σιδηρόπουλου, εκ των οποίων τη δεύτερη για κάτι που είπε στον διαιτητή.

Στην συνέχεια, στο 59′ σημειώθηκε ολιγόλεπτη διακοπή, λόγω ρίψης αντικειμένων.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Παναθηναϊκός πίεσε τον ΠΑΣ και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τους Φορναρόλι και Πετρόπουλο, ωστόσο το 1-1 έμεινε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σεϊταρίδης (73’ Πετρόπουλος), Σπυρόπουλος, Βελάσκες, Πίντο, Κατσουράνης, Βιτόλο, Μπαρμπαρούσης (56’ Ζέκα), Σισοκό, Φορναρόλι, Τοτσέ (61’ Μαυρίας).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φεγκρούς, Λίλα, Πάντος, Μιχαήλ, Πατσατσόγλου, Τζημόπουλος (16’ Κολοβέτσιος), Ίλιτς, Ντε Βινσέντι (77’ Τζάνης), Βίλα, Γεωργίου, Τσουκάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια