Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πίντο: Δεν γίνεται να παίζουμε έτσι!

Ο Αντρέ Πίντο μετά το τέλος του αγώνα και παραδέχθηκε ότι ο Παναθηναϊκός δεν γίνεται να έχει τέτοια εικόνα «Είναι ανεξήγητο. Ο Παναθ...


Ο Αντρέ Πίντο μετά το τέλος του αγώνα και παραδέχθηκε ότι ο Παναθηναϊκός δεν γίνεται να έχει τέτοια εικόνα
«Είναι ανεξήγητο. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να παίζει έτσι και να παίρνει τέτοιο αποτέλεσμα και ειδικά εντός έδρας. Πρέπει να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι, ένα τέτοιο παιχνίδι δεν αντιπροσωπεύει τον Παναθηναϊκό. Η φιλοσοφία της ομάδας είναι να ελέγχει το παιχνίδι και να είναι επιθετική. Μετά την αποβολή υπήρξε αντίδραση, αλλά έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί από την αρχή. Τώρα ό,τι έγινε, έγινε», είπε, αρχικά, ο Πορτογάλος.
Για το αν βγήκε η κούραση: «Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να παίξουμε πολλούς αγώνες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για τον Παναθηναϊκό. Είναι μια ισοπαλία κι αυτό δεν μπορούμε να το δεχτούμε. Ακόμα είναι αρχή, υπολείπονται πολλοί αγώνες και το σημαντικό είναι να κερδίζει ο Παναθηναϊκός για να πάρει το πρωτάθλημα, αυτός είναι ο στόχος μας. Βέβαια, χάσαμε δυο βαθμούς σήμερα και ελπίζουμε στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε τη νίκη και αυτός θα είναι ο στόχος μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια