Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Υπέγραψε και ο Λώττας

 Οι Φαίακες  ανακοίνωσαν την απόκτηση του 23χρονου μέσου, Άρη  Λώττα . Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κέρκυρα H ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακ...



 Οι Φαίακες  ανακοίνωσαν την απόκτηση του 23χρονου μέσου, Άρη Λώττα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κέρκυρα
H ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Αριστείδη (Άρη) Λώττα. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους και πήρε ως αριθμό φανέλας το 45.
Ποιος είναι
Ο Λώττας γεννήθηκε στις 16/9/1988 στα Γιάννινα και μικρός αγωνίστηκε στα κερκυραϊκά γήπεδα με τη φανέλα της Ομόνοιας. Εν συνεχεία, έκανε το άλμα στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, απ' όπου το 2007 παραχωρήθηκε δανεικός στον Φωστήρα (Γ' Εθνική) και κατόπιν στο Χαϊδάρι (Β' Εθνική). Το επόμενο βήμα είχε... γεύση του εξωτερικού, καθώς επέλεξε να συνεχίσει στην Λοκομοτίβ Μέζντρα (Α' Βουλγαρίας).
Αν και αγωνίστηκε σε 12 ματς, πλήρωσε έναν σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο κι επέστρεψε στην Ελλάδα. Η επόμενη σεζόν (2009-2010) μοιράστηκε ανάμεσα σε Δόξα Κρανούλας (Γ') και Κρανίδι Αργολίδας (Δ'), το 2010-2011 τον βρήκε σε Εθνικό Φιλιππιάδας και Καλλονή, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πανηλειακού (Γ'). Τον Ιανουάριο βρέθηκε κοντά στον Λεβαδειακό και το καλοκαίρι στη Γλυφάδα. Ωστόσο, κόπιασε για δοκιμή στην Κέρκυρα και, καθώς έπεισε για την αξία του, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια