Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Έτοιμοι Αμπντούν, Φετφατζίδης ενόψει Άρσεναλ

Σε ρυθμούς Άρσεναλ βρίσκονται από σήμερα οι Πειραιώτες, αφού ξεκίνησε η προετοιμασία τους για το ματς στην Αγγλία την προσεχή Τετάρτη και...


Σε ρυθμούς Άρσεναλ βρίσκονται από σήμερα οι Πειραιώτες, αφού ξεκίνησε η προετοιμασία τους για το ματς στην Αγγλία την προσεχή Τετάρτη και τα νέα είναι αρκετά ευχάριστα για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς τόσο ο Αμπντούν, όσο και ο Φετφατζίδης είναι έτοιμοι να αγωνιστούν στη εκτός έδρας αναμέτρηση. Και οι δύο παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και έδειξαν ότι έχουν ξεπεράσει το πρόβλημα τους. Από την άλλη το πρόγραμμα αποκατάστασης τους ακολούθησαν και σήμερα οι Τζιμπούρ, Φέισα και Τοροσίδης. Οστόσω θετικά είναι τα νέα και για τον   Φρανσουά Μοντέστο, αφού το «σφίξιμο» που ένιωσε στον ορθό μηριαίο δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ ο Τάσος Παπάζογλου θα μπει σιγά - σιγά σε πρόγραμμα αποκατάστασης από το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον ώμο.

Το πρόγραμμα σήμερα για τους «ερυθρόλευκους» περιλάμβανε δίτερμα, ενώ δόθηκε έμφαση στα τελειώματα φάσεων και στο «ένα εναντίον ενός».
Όσοι αγωνίστηκαν χτες με τον Ατρόμητο έκαναν χαλάρωμα.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια