Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Ελπίδες για την... άμυνα!

Ελπίδες πως κάποιοι εκ των βασικών κεντρικών αμυντικών ποδοσφαιριστών της ομάδας θα αγωνιστούν  σ το κυριακάτικο (4/11) αθηναϊκό ντέρμπ...


Ελπίδες πως κάποιοι εκ των βασικών κεντρικών αμυντικών ποδοσφαιριστών της ομάδας θα αγωνιστούν  στο κυριακάτικο (4/11) αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ τρέφουν στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ πηγαίνει πολύ καλύτερα, και δεν αποκλείεται να γίνει η... έκπληξη και να προλάβει να είναι έστω και στην αποστολή. Επίσης, καλά είναι τα νέα και για τον Κωνσταντίνο Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος δείχνει να ξεπερνάει τον μυϊκό τραυματισμό του πάνω από τον προσαγωγό, ενώ θα κάνει σήμερα κάποια τεστ κι εφόσον ανταποκριθεί είναι πιθανό να προλάβει.

Παράλληλα, ο Λουκάς Βύντρα δεν αποκλείεται στην προπόνηση  της Τετάρτης (31/10) να επιστρέψει σε φουλ πρόγραμμα (μετά τη θλάση που τον ταλαιπώρησε).

  Απεναντίας, ο Χάρης Μαυρίας, που αντικαταστάθηκε προληπτικά στο ματς με τον ΟΦΗ διότι ένιωθε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο, πιθανότατα δεν θα είναι έτοιμος έως το ντέρμπι.

Εξάλλου, ο Αντρέ Πίντο υπέστη θλάση στον δεξιό δικέφαλο (χθες βράδυ έκανε μαγνητική) και θα μείνει εκτός μίνιμουμ για 10-15 μέρες, άρα χάνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Έτσι, αυτή τη στιγμή, ο μόνος απολύτως ετοιμοπόλεμος στόπερ στο ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι ο Χοσέ Βελάσκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια