Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ξεκινά ο έλεγχος στην ΠΑΕ

Tην Πέμπτη (1/11) αναμένεται να ξεκινήσει ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών στην ΠΑΕ ΑΕΚ και σιγά-σιγά ε το deal με τους υποψήφιους επενδυτές...

Tην Πέμπτη (1/11) αναμένεται να ξεκινήσει ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών στην ΠΑΕ ΑΕΚ και σιγά-σιγά ε το deal με τους υποψήφιους επενδυτές μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία.

 Ο έλεγχος θα διαρκέσει 2-3 ημέρες και την προσεχή εβδομάδα οι Δημήτρης Βιντιάδης και Κιθ Χάρις αναμένεται να ανακοινώσουν τον τρόπο με τον οποίο θα μπουν στην Ένωση.

 Να θυμίσουμε, πως στη χθεσινή συνάντηση των Ανδρέα Δημητρέλου και Παναγιώτη Βαλασόπουλου με τον εκπρόσωπο της Seymour Pierce και τον Δημήτρη Βιντιάδη δόθηκαν κάποια πρόσθετα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ.

Επίσης,  ζητήθηκε από τους ανθρώπους του συλλόγου ενημέρωση για την οικονομική ρευστότητα της ΠΑΕ το τελευταίο τρίμηνο, αλλά και τις υποχρεώσεις της ομάδας ως το τέλος της σεζόν με τους υπάρχοντες διακανονισμούς.

 Στην ΑΕΚ παραμένουν αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης, και πλέον περιμένουν την επίσημη τοποθέτηση των Βιντιάδη, Χάρις.

Δεν υπάρχουν σχόλια