Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Αγκάνθο: Ένας παθιασμένος σωτήρας!

O Αγκάνθο έχει μετατρέπει σε ηγέτη του Άρη και μετά από 8 αγωνιστικές μπορούμε να πούμε πως ο Ισπανός είναι από τους πρωταγωνιστές του πρ...

O Αγκάνθο έχει μετατρέπει σε ηγέτη του Άρη και μετά από 8 αγωνιστικές μπορούμε να πούμε πως ο Ισπανός είναι από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος.

Ο 31χρονος άσος
κάνει τη διαφορά και οδηγεί τον Άρη στη σωτηρία του, γιατί χωρίς αυτόν τα πράγματα θα ήταν αρκετά δύσκολα. Σε έξι αγώνες πρωταθλήματος ο Αγκάνθο μετρά τέσσερα γκολ σε 22 τελικές προσπάθειες (1 γκολ ανά 6 Προσπάθειες), επίδοση σημαντική, αν αναλογιστούμε πως η ομάδα βάζει γκολ με το σταγονόμετρο.

Την προηγούμενη σεζόν πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Νέρι Καστίγιο με 6 γκολ και πρόπερσι ήταν ο Ντάρσι Νέτο με 8.


Ο Ισπανός δεν βάζει όμως μόνο γκολ, μοιράζει και ασίστ, κατευθύνει τους νεαρούς συμπαίκτες του, ζητάει μπάλα και έχει φαρμακερό αριστερό πόδι!


Το κακό είναι πως εξαιτίας του πάθους του, παίρνει
εύκολα κίτρινες κάρτες. Ήδη μετρά πέντε κάρτες, ενώ θα είναι απών στον αγώνα με το Λεβαδειακό εκτίοντας την ποινή για τις τρεις πρώτες κάρτες.

Σε κάθε περίπτωση όλη η ομάδα του Άρη εξαρτάται από αυτόν και σίγουρα ό,τι καλό κάνουν φέτος οι κίτρινοι στην Σούπερ Λιγκ, θα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Αγκάνθο.

 



balleto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια