Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πρόβλημα ο Κουλουχέρης - Μενδρινός για βασικός!

Άτυχος στάθηκε για μία ακόμη φορά ο Θέμης Κουλουχέρης. Ο έμπειρος αμυντικός του Ιστορικού, πάνω που επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις...

Άτυχος στάθηκε για μία ακόμη φορά ο Θέμης Κουλουχέρης. Ο έμπειρος αμυντικός του Ιστορικού, πάνω που επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, του προέκυψε… νέο πρόβλημα τραυματισμού!

Πιο συγκεκριμένα, ο 31χρονος άσος αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής (30/11), καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στα οποία θα υποβληθεί ο παίκτης, ώστε να μάθει αν θα μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Μενδρινός για βασικός
Τον Κώστα Μενδρινό σκέφτεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της ομάδας στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟ ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Ο έμπειρος μέσος επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των κυανέρυθρων στο παιχνίδι με τον Φωστήρα για το Κύπελλο και έδειξε πως έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Έτσι , ο «Ελέ» προσανατολίζεται να τον ξεκινήσει στους πρώτους έντεκα και στο κυριακάτικο ματς, καθώς θεωρεί πως ο Μενδρινός μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην δημιουργία παιχνιδιού της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός του Ιστορικού δεν αναμένεται να προχωρήσει σε ιδιαίτερες αλλαγές, σε σχέση με το παιχνίδι της Τρίπολης.

Πηγή: www.panionianea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια