Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Με Τοτσέ στη Νέα Σμύρνη

Tο παρών στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη θα δώσει ο Χοσέ Τοτσέ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, καθώς π...


Tο παρών στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη θα δώσει ο Χοσέ Τοτσέ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, καθώς προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και τέθηκε στην διάθεση του Χουάν Ρότσα για το... ματς της χρονιάς.

Ο Ισπανός επιθετικός είνα απόλυτα έτοιμος και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του προπονητή του, ο οποίος έχει ευχάριστο πονοκέφαλο, όσον αφορά τις επιλογές στην γραμμή κρούσης μετά και την πολύ καλή εμφάνιση του Φορναρόλι στον αγώνα με την Προοδευτική, αλλά και τη μαχητικότητα που δείχνει στα τελευταία ματς ο Πετρόπουλος.
Απο εκεί και πέρα, όσον αφορά την προπόνηση διεξήχθη σε δυο γκρουπ με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν στον αγώνα Κυπέλλου με την Προοδευτική να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις κυκλοφορίας με τακτική, ασκήσεις με πάσες, τελειώματα και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με δίτερμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουίνσι, ο οποίος δεν υπολογιζεται για τα επόμενα δύο ματς με Πανιώνιο και Τότεναμ, εξαιτίας της θλάσης που τον ταλαιπωρεί και ίσως προλάβει οριακά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την επόμενη Κυριακή.
Τέλος, σε ότι έχει να κάνει  με τον  Χαμπίμπ Σο, ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ο οποίος σε αντίθεση με τους υπόλοιπους παίκτες που έπαιξαν κόντρα στην Προοδευτική δεν έκανε αποθεραπεία.
 Οι πράσινοι προσέχουν τον Σενεγαλέζο μέσο για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα με υποτροπή στον παλαιότερο του τραυματισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια