Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ζαρντίμ: Σοβαροί με Πλατανιά

Σοβαρότητα ζήτησε από τους παίκτες του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, δείχνοντας έτσι ότι σέβεται κάθε αντίπαλο που ...

Σοβαρότητα ζήτησε από τους παίκτες του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, δείχνοντας έτσι ότι σέβεται κάθε αντίπαλο που παίζει η ομάδα του.Μάλιστα τους επισήμανε ότι πρόκειται για μια καλή ομάδα.

«Από εσάς περιμένω να είστε πολύ σοβαροί για τον αγώνα με τον Πλατανιά. Πρέπει να παίξουμε σοβαρά και με μεγάλη προσοχή, συγκέντρωση και προσήλωση, διότι είναι μία καλή ομάδα». Επίσης είπε: «οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να κάνουμε μία πολύ καλή εμφάνιση και να έρθει η νίκη. Τον είδαμε τον Πλατανιά στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο νίκησε.

Εμείς δεν γίνεται και δεν πρέπει να την πάθουμε έτσι. Είναι καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε σοβαροί, έτσι ώστε να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Η Άρσεναλ και το Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να περιμένει. Θα έρθει πιο μετά. Άρα το μυαλό μας θα πρέπει να είναι στον Πλατανιά και μόνο εκεί», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια