Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Απαλλαγές για Περιστέρι και Ρέθυμνο, πρόστιμο για την Καβάλα

Με πρόστιμο από τον αθλητικό δικαστή ήρθε αντιμέτωπη η Καβάλα ενώ από την άλλη Περιστέρι και Ρέθυμνο την… γλίτωσαν. Συγκεκριμένα, ο...

Με πρόστιμο από τον αθλητικό δικαστή ήρθε αντιμέτωπη η Καβάλα ενώ από την άλλη Περιστέρι και Ρέθυμνο την… γλίτωσαν.


Συγκεκριμένα, ο αθλητικός δικαστής επέβαλε πρόστιμο 1.000 ευρώ στην ομάδα της Μακεδονίας για τα γεγονότα βίας που κατήγγειλε ο Ίκαρος Καλλιθέας στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Καλαμίτσα. Μάλιστα, η απόφαση αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Επιβάλλεται στηn Ε.Κ. Καβάλας ΚΑΕ για παραπτώματα που δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας πρόστιμο 1.000,00 ευρώ, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ίκαρο Καλλιθέας της 25/11/2012».

Αντίθετα, ο αθλητικός δικαστής αθώωσε το Περιστέρι και το Ρέθυμνο σχετικά με τη μη καταβολή των εξόδων αγώνα από την ομάδα των δυτικών προαστίων και για μη χρήση του συστήματος ακριβούς χρόνου για τους Κρητικούς.

Αναλυτικά η απόφαση για το Περιστέρι έχει ως εξής: «Απαλλάσσεται η Γ.Σ. Περιστερίου ΚΑΕ για τη μη καταβολή των εξόδων διοργάνωσης και διεξαγωγής αγώνα, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Δράμα της 25/11.2012».
Ενώ για το Ρέθυμνο ο αθλητικός δικαστής αναφέρει:«Απαλλάσσεται η ΑΓΟ Ρεθύμνου για μη χρήση του συστήματος ακριβούς χρόνου (precision time), κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Πάτρας της 25/11/2012».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια