Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Αναβληθηκε η Γ.Σ της ΑΕΚ

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα γενική συνέλευση της ΑΕΚ, με μια σκηνή να χαρακτηρίζει την συνάντηση.  Ένας οπαδός απευθύνθηκε ...


Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα γενική συνέλευση της ΑΕΚ, με μια σκηνή να χαρακτηρίζει την συνάντηση.  Ένας οπαδός απευθύνθηκε στον πρόεδρο της ΑΕΚ, λέγοντας του πως «κάθεστε σε καρέκλες και το μόνο που κάνετε είναι να πηγαίνετε ταξίδια με την ΑΕΚ», φράση που εξόργισε τον Ανδρέα Δημητρέλο. Ο πρέοδρος της ΑΕΚ απάντησε με έκδηλο τον εκνευρισμό του ότι: «Εγώ πηγαίνω ταξίδια με την ΑΕΚ; Όλη μέρα τρέχω για την ΑΕΚ από εδώ και από εκεί για να μείνει η ΑΕΚ ζωντανή και μου λες εμένα ότι πηγαίνω ταξίδια με την ΑΕΚ;».
Ο οπαδός ωστόσο… εξαγριώθηκε με τη σειρά του, ακόμα περισσότερο, και φώναξε προς τον πρόεδρο της ΑΕΚ «Άντε φύγε ρε λαμόγιο», και του πέταξε έναν καφέ στο πρόσωπο. Οι ψυχραιμότεροι, φρόντισαν να τον οδηγήσουν στην αποχώρηση από το χώρο, με τον κ. Δημητρέλο να είναι εμφανώς χολωμένος και να μονολογεί πως «δεν αξίζω τέτοια συμπεριφορά». Η συνέλευση ορίστικε για τος 17 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια