Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Στο... στόχαστρο της Σάλκε ο Μανωλάς!

Όλο και πιο έντονο γίνεται το ενδιαφέρον της  Σάλκε για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Η ομάδα του Γκεζελκίρχεν, θεωρεί τον νεαρό αμυντ...

Όλο και πιο έντονο γίνεται το ενδιαφέρον της  Σάλκε για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά.

Η ομάδα του Γκεζελκίρχεν, θεωρεί τον νεαρό αμυντικό του Ολυμπιακού ως τον ιδανικό διάδοχο του Κυριάκου Παπαδόπουλου σε περίπτωση που όπως όλα δείχνουν ο τελευταίος παραχωρηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι σε κάποιο από τα πρωτοκλασάτα συγκροτήματα της Ευρώπης.
Σύμφωνα, με την εφημερίδα «SportDay», η Σάλκε είχε βάλει στο... μάτι τον Μανωλά από την πρεμιέρα της διοργάνωσης (στο ματς Ολυμπιακός-Σάλκε) και το ενδιαφέρον της κορυφώθηκε στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, όπου ο 21χρονος μπακ ήταν ο καλύτερος παίκτης των «ερυθρόλευκων».

Επιπλέον, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι διοικούντες την Σάλκε ήρθαν σε επαφή με τον μάνατζερ του Μανωλά, προκειμένου να ενημερωθούν για το συμβόλαιό του, τις πιθανές απαιτήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας αλλά και τις προθέσεις.

Η ρήτρα αποδέσμευσης του νεαρού στόπερ ανέρχεται στα 7,5 εκατ. ευρώ, όμως οι «βασιλικοί μπλε» δεν έμειναν έκπληκτοι, καθώς υπολογίζουν σε πώληση του Κυριάκου Παπαδόπουλου με περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ σε άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια