Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παίρνει πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και Κοντοέ ο Παναθηναϊκός!

Μια ανάσα από την απόκτηση του έλληνα μέσου της Ντιναμό Δρέσδης Γιάννη Παπαδόπουλου βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού έ...

Μια ανάσα από την απόκτηση του έλληνα μέσου της Ντιναμό Δρέσδης Γιάννη Παπαδόπουλου βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού έμεινε ελεύθερος από τη γερμανική ομάδα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι καθώς ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία με τη διοίκηση των Πρασίνων.

Ο 24χρονος αριστεροπόδαρος κεντρικός μέσος, διεθνής με την εθνική Ελπίδων και μέλος της ομάδας που το 2007 έφτασε μέχρι τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μολονότι την περασμένη σεζόν ήταν βασικός στη Ντιναμό, εφέτος έχασε τη θέση του και αποφάσισε να επαναπατριστεί.

Εν τω μεταξύ, μετά τον Βασίλη Τοροσίδη που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία με τη φανέλα της Ρόμα, ένας ακόμη έλληνας διεθνής ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Καμπιονάτο. Ο λόγος για τον αριστερό μπακ του Παναθηναϊκού Νίκο Σπυρόπουλο, ο οποίος βρίσκεται μια ανάσα από την Κιέβο Βερόνα.

Ο άσος των Πρασίνων από τις αρχές Ιανουαρίου βρισκόταν σε αναζήτηση νέας ομάδας στο εξωτερικό έπειτα από όσα συνέβησαν μετά τη βαριά ήττα (3-0) του Παναθηναϊκού στη Βέροια, που τον έβαλε εκ νέου στο στόχαστρο των οπαδών. Οι έντονες αποδοκιμασίες εις βάρος του στα εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό και τον Πανθρακικό ουσιαστικά τον ώθησαν στην έξοδο, μολονότι οι διοικούντες είχαν αλλάξει άποψη και επιθυμούσαν να παραμείνει στο ρόστερ μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Σπυρόπουλος δεν προπονήθηκε το πρωί της Τρίτης (29/1) καθώς αναχώρησε για την Ιταλία προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με την Κιέβο.

Ως αντι-Σπυρόπουλος, αλλά και ως αντ-Βύντρα (αφου είναι έτοιμος να αποχωρήσει) πιθανότατα θα αποκτηθεί ο πρώην άσος της ΑΕΚ Γιάννης Κοντοές, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ενωση έπειτα από προσφυγή που κατέθεσε.

Μάλιστα πληροφορίες θέλουν τον ΠΑΟ να έχει δώσει ήδη και τα χέρια με τον Κοντοέ.

Η καριέρα του Παπαδόπουλου με αριθμούς:
2006-07 -Ηρακλής: 5 συμμετοχές
2007-08 -Ηρακλής: 20 συμμετοχές-1 γκολ
2008-09 -Ολυμπιακός: 11 συμμετοχές
2009-10 -Ολυμπιακός: 17 συμμετοχές-1 γκολ
2010-11 -Ολυμπιακός: 9 συμμετοχές
2011-12 -Ντιναμό Δρέσδης: 24 συμμετοχές
2012-13 -Ντιναμό Δρέσδης: 9 συμμετοχές

Δεν υπάρχουν σχόλια