Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Με Πίνο στην Καβάλα

Με τον Χουάν Πάμπλο Πίνο στην αποστολή του θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Καβάλα για τον αυριανό (Τετάρτη) επαναληπτικό αγώνα της φάσης τω...

Με τον Χουάν Πάμπλο Πίνο στην αποστολή του θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Καβάλα για τον αυριανό (Τετάρτη) επαναληπτικό αγώνα της φάσης των 16 του Κυπέλλου με την τοπική ομάδα.

Ο Κολομβιανός άσος αρνήθηκε να βγει για ζέσταμα μαζί με τους συμπαίκτες του στο γήπεδο της Κομοτηνής, όταν ενημερώθηκε πως δεν θα ξεκινούσε στη βασική ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, εστάλη πίσω στην Αθήνα, και απολογήθηκε στον προπονητή του, Αντώνη Νικοπολίδη.

Ο τελευταίος, λοιπόν, έδειξε εμπράκτως ότι δεν θέλει να δώσει συνέχεια στην κόντρα με τον παίκτη, συμπεριλαμβάνοντάς τον στην αποστολή για το ματς με την Καβάλα.

Εκτός έμειναν ο Χοσέ Χολέβας ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνημική και αποφασίσθηκε να προφυλαχθεί, και οι τραυματίες Ιμπαγάσα και Φουστέρ.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Κάρολ, Γιαννιώτης, Αμπντούν, Ντιακιτέ, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Βλαχοδήμος, Μασάντο, Λυκογιάννης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Αβ. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πίνο, Σιόβας.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής, καθώς και οι τραυματίες, θα γυμναστούν αύριο το πρωί στις 10:30, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια