Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Τελειώνει του Ιτάνζ στον ΠΑΟΚ!

Οι υπογραφές μόνο απομένουν για την μετακίνηση του Σαρλζ Ιτάνζ από στον «Δικέφαλο του Βορρά» στον Ατρόμητο.   Το συμβόλαιο του Σαρλς Ι...

Οι υπογραφές μόνο απομένουν για την μετακίνηση του Σαρλζ Ιτάνζ από στον «Δικέφαλο του Βορρά» στον Ατρόμητο.

 
Το συμβόλαιο του Σαρλς Ιτάνζ έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι και είχε φανεί από τις πρώτες στιγμές οτι δεν θα τα έβρισκε με τους Περιστεριώτες. Έτσι, το μόνο που έμενε στην ομάδα του Γιώργου Σπανού ήταν να βρει έναν αγοραστή, ώστε να εξασφαλίσει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος από τον ποδοσφαιριστή.

Οι Θεσσαλονικέις κινήθηκαν γρήρορα και χωρίς μεγάλη δημοσιότητα και έκταση στο θέμα απέσπασαν το «ναι» του Ατρόμητου, έναντι 200.000 ευρώ, και του Γάλλου-Καμερουνέζου έναντι 250.000 ευρώ, σε συμβόλαιο 2.5 ετών.

Ο ΠΑΟΚ ήταν γνωστό οτι έψαχνε για τερματοφύλακα, μετά τον τραυματισμό του Χακόμπο, που χάνει ουσιαστικά την σεζόν, και η κίνηση για τον 30χρονο πορτιέρο έχει ήδη προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών.

Ο Ιτάνζ, με θητεία σε Λίβερπουλ, Λανς και Ερυθρό Αστέρα, είχε έρθει πρώτη φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό της Καβάλας και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με την απόδοσή του.




Δεν υπάρχουν σχόλια