Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Δια περιπάτου τον Άρη με το μυαλό σε Μπάμπεργκ και Ολυμπιακό

Παρά την χαλάρωσή στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός νίκησε δια περιπάτου τον Άρη με 81-62 στο ΟΑΚΑ στην αυλαία της 14ης αγωνιστικής και...


Παρά την χαλάρωσή στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός νίκησε δια περιπάτου τον Άρη με 81-62 στο ΟΑΚΑ στην αυλαία της 14ης αγωνιστικής και το μυαλό του είναι πλέον στη Μπάμπεργκ και τον… Ολυμπιακό.


Νωθρό ήταν το ξεκίνημα των δύο ομάδων καθώς στο πρώτο δίλεπτο είχαν σημειώσει μόλις από ένα καλάθι. Δύο λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός άρχισε να βρίσκει ρυθμό και απόντος του Σχορτσιανίτη που τη θέση του στην αρχική πεντάδα είχε πάρει ο Σκορδίλης, έφτασε στο 11-2. Στη συνέχεια, ο Άρης απάντησε με ένα σερί 5-0 ενώ στο 7ο λεπτό οι «πράσινοι» πήγαν σε νταμπλ σκορ με το 14-7. Την ίδια ώρα που ο Άρης είχε προβλήματα στην άμυνα, ο Παναθηναϊκός, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να έχει δώσει χρόνο συμμετοχής και στους Ξανθόπουλο και Γιαννόπουλο, πήγε για πρώτη φορά σε διψήφια διαφορά με το 22-11 στη λήξη του δεκαλέπτου.

Με τον Σχορτσιανίτη να έχει πια μπει στο παιχνίδι, ο «Εξάστερος» μπήκε πιο δυνατά στη δεύτερη περίοδο φτάνοντας στο  +22(42-20) στο 16ο λεπτό και μετέτρεψε το παιχνίδι σε περίπατο, με τον Λάσμε να είναι σε πολύ καλή μέρα. Στη συνέχεια, ο Άρης απάντησε με ένα σερί 5-0 από τον Χαντ που ήταν η πιο σίγουρη επιθετική λύση του Βαγγέλη Αγγέλου, ο Άρης «μάζεψε» τη διαφορά με το 44-30 του ημιχρόνου.

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, ο Άρης εκμεταλλευόμενος τη χαλάρωση των «πράσινων» προσπάθησε να «μαζέψει» και άλλο τη διαφορά και με ένα σερί 5-0 κατάφερε να μειώσει στους 7(52-45) στο 26ο λεπτό. Στη συνέχεια, ο Διαμαντίδης επανέφερε τη διαφορά στο +10 ενώ με τον Ούκιτς ο Παναθηναϊκός πήγε και πάλι στο +12 με το 59-47 του τριαντάλεπτου.

Στη τελευταία περίοδο, οι γηπεδούχοι σοβαρεύτηκαν και βάζοντας τέλος στη χαλάρωση, ανέβασαν και πάλι "στροφές" με αποτέλεσμα να πάνε και πάλι στο +19(66-47). Έκτοτε, με τον Άρη να μην έχει άλλα αποθέματα δυνάμεων, ο Παναθηναϊκός παραμένοντας σοβαρός ως το τέλος διατήρησε τη διαφορά κοντά στο +20 και έτσι ο Αργύρης Πεδουλάκης έβαλε στο παιχνίδι ακόμα και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Τελικά ο "Εξάστερος" έφτασε άνετα στη νίκη με το 81-62 και πλέον το μυαλό του είναι στο παιχνίδι της Παρασκευής με τη Μπάμπεργκ και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την επόμενη Δευτέρα. 

Τα δεκάλεπτα: 22-11, 44-30, 59-47, 81-62

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Διαμαντίδης 8, Μπράμος 6, Σχορτσιανίτης 2, Τσαρτσαρής 6, Λάσμε 12, Γκιστ 10, Ξανθόπουλος 10, Ούκιτς 10, Σκορδίλης 5, Καπόνο 10, Γιαννόπουλος, Χαραλαμπόπουλος.

Άρης (Αγγέλου): Βεργίνης 2, Χαντ 18, Πάσαλιτς 20, Πελεκάνος 7, Χαρίσης 2, Μποχωρίδης Λ. 4, Ασημακόπουλος 9, Βεζένκοφ, Τσιάρας , Σαρικόπουλος, Τσακαλέρης, Μούρτος.

* Μόλις 100 φίλαθλοι ήταν αυτοί που έδωσαν το παρών στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα των «πράσινων». Εν τω μεταξύ, στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων βρέθηκαν ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος για να απολαύσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια