Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Αγγέλου: «Ο τρόπος που παίξαμε ήταν ντροπή»

Με σκληρά λόγια μίλησε ο Βαγγέλης Αγγέλου μετά την ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό και την κακή εμφάνιση των παικτών του. Μιλώντας ...


Με σκληρά λόγια μίλησε ο Βαγγέλης Αγγέλου μετά την ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό και την κακή εμφάνιση των παικτών του.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, ο κόουτς των Θεσσαλονικιών αναφερόμενος στην εμφάνιση των παικτών του έκανε λόγο για ντροπή, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και καλή δύναμη στον Αργύρη (σ.σ. Πεδουλάκη) για τη φιλότιμη προσπάθειά του. Έχω να πω πως ο τρόπος που παίξαμε ήταν ντροπή! Δίνουμε μία μάχη, εκπροσωπούμε μία ομάδα, προσπαθούμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Ζητάμε μόνο δύο πράγματα: μαχητικότητα κι αντίδραση. Δεν υπήρχαμε στο παιχνίδι, ήταν παρωδία για εμάς, ντροπή, τουλάχιστον με τον τρόπο με τον οποίο το αντιμετωπίσαμε κι οι παίκτες στο παρκέ κι εγώ απ' τον πάγκο. Η ομάδα δε μπορεί να συνεχίσει να κάνει 2 βήματα εμπρός και 10 βήματα πίσω. Απέναντι σε μία καταπονημένη ομάδα, έχεις μόνο να κερδίσεις. Ζητάς αντίδραση κι έκρηξη. Επαναλαμβάνω, είναι ντροπή. Το "ντροπή" δε θα μείνει στα δημόσια πράγματα. Ίσως δε θα πρέπει να φοράμε αυτή τη φανέλα, να φοράμε μία φανέλα χωρίς διακριτικά. Ντρέπομαι. Δεν περίμενα τέτοιο πράγμα. Καλή συνέχεια στον Αργύρη».

Πάσαλιτς: «Ήταν ένα καλό μάθημα για μας»

Σαν ένα καλό… μάθημα αντιμετωπίζει την ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς.

Ο έμπειρος γκαρντ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για την καλή εμφάνιση και τη νίκη. Δεν εκτελέσαμε ότι προετοιμάσαμε. Ήμασταν πίσω με -14, μειώσαμε στο -6, αλλά επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να ξεφύγει εκ νέου. Ήταν ένα καλό μάθημα. Στην αρχή δεν εμφανιστήκαμε στο παρκέ. Ακολουθεί μία δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στον Α.Γ.Ο.Ρ. (2/2). Επαναλαμβάνω πως ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς, να μην είμαστε τόσο χαλαροί, να είμαστε πιο σκληροί».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια