Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πεδουλάκης: «Επικίνδυνο το παιχνίδι με τη Μπάμπεργκ λόγω του ντέρμπι»

Μπορεί το μυαλό όλων να είναι στο ντέρμπι των δύο «αιωνίων» την προσεχή Δευτέρα όμως ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε πως στον Παναθηναϊκό ασχο...

Μπορεί το μυαλό όλων να είναι στο ντέρμπι των δύο «αιωνίων» την προσεχή Δευτέρα όμως ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε πως στον Παναθηναϊκό ασχολούνται μόνο με τη Μπάμπεργκ και το αυριανό(1/2, 22:00, ΕΤ1) παιχνίδι.


Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί πριν τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας, ο κόουτς του Τριφυλλιού ανέλυσε την επόμενη αντίπαλο του Παναθηναϊκού, τη Μπάμπεργκ ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση της ομάδας του και του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

Μιλώντας λοιπόν, για τη γερμανική ομάδα, ο Αργύρης Πεδουλάκης ανέφερε αρχικά: «Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τη Μπάμπεργκ, μία ομάδα που έχει παλέψει, πλην της Άλμπα, όλα τα παιχνίδια. Με Μάλαγα κέρδιζε όλη την ώρα. Είναι καλά δουλεμένη. Στηρίζεται στο καλό passing game, διαθέτει εξαιρετικούς σουτέρ, χρειάζεται προσοχή στο σουτ στην περιφέρεια που προέρχεται απ' το passing game. Πιέζουν σ' όλο το γήπεδο, στο pick and roll έχουν διαφορετική αντιμετώπιση. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για να τους "χτυπήσουμε". Βάζει δύναμη, όπως κάνουν σε όλα τα αθλήματα οι Γερμανοί. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Εμείς έχουμε έξω τον Σόφο, 2-3 ημέρες έχει πρόβλημα με τις αμυγδαλές. Ο Μπανκς μπήκε χθες. Έχουμε μπροστά μας 4 ματς σε 9 ημέρες. Πρέπει να τα διαχειριστούμε έτσι, για να βγάλουμε αυτόν τον "Μαραθώνιο". Το τελευταίο διάστημα σχεδόν καμία προπόνηση δεν είχε μεγάλη ένταση, οπότε πρέπει να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση».

Σχετικά με το πόσο άλλαξαν τα πλάνα του μετά τη νίκη της Μάλαγα στη Μόσχα και την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ρεάλ, είπε: «Εμείς κοιτάμε με παιχνίδι με παιχνίδι. Δε θα φύγουμε απ' αυτή τη φιλοσοφία. Είναι επικίνδυνο το παιχνίδι με τη Μπάμπεργκ γιατί αμέσως μετά ακολουθεί το ντέρμπι. Η Μπάμπεργκ αξίζει το σεβασμό μας. Λόγω του καινούριου συστήματος της Ευρωλίγκας και στα εθνικά αποτελέσματα βλέπουμε αποτελέσματα που δε θα τα βλέπαμε αλλιώς. Είναι αποτέλεσμα της καταπόνησης, κάτι που κόστισε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας κόντρα στην Ουνικάχα, αφού μπήκαν τα μεγάλα σουτ και δεν είχε ενέργεια. Στην Ευρωλίγκα 3-4 λεπτά είναι ικανά να σε καταστρέψουν. Εμείς είχαμε πρόβλημα με Ρεάλ Μαδρίτης και για 6 λεπτά δεν ανταποκριθήκαμε, δεν είχαμε ενέργεια και το πληρώσαμε. Χρειάζεται πολύ ποιότικο βάθος γα να αντεπεξέλθεις και τους τραυματισμούς, δηλαδή παιδιά με εμπειρία και ποιότητα. Υπάρχουν ομάδες που το έχουν, για εμάς δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια. Οι τραυματισμοί είναι το σημαντικότερο πρόβλημα. Υπάρχουν παιδιά που χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής γιατί καταπονηθήκαν. Όταν κάποιος λείπει, καταπονείται άλλος στη θέση του. Προσπαθούμε στην Α1 να μειώσουμε το χρόνο, αλλά δεν είναι εύκολο, γιατί είναι συνεχόμενα τα παιχνίδια».

Όσον αφορά το γεγονός ότι η Μπάμπεργκ έρχεται στο ΟΑΚΑ έχοντας 0-5 στο TOP 16, ο Αργύρης Πεδουλάκης επεσήμανε: «Και στη Μάλαγα κέρδιζε, κι απέναντι στην ΤΣΣΚΑ ηττήθηκε στο τελευταίο 1-1,5 λεπτό με ένα "σκοτωμένο" τρίποντο. Αν εξαιρέσουμε την Άλμπα, σ' όλα τα άλλα -κι εντός με την Εφές και τη Ρεάλ- τα πάλεψε όλα. Μέχρι το 30' ήταν μπροστά στο σκορ, μετά μένει από δυνάμεις. Είναι μία δομημένη ομάδα. Προσπαθεί και στην άμυνα. Είναι ομάδα. Δεν είναι τυχαία. Έχει αδυναμίες όπως όλες οι ομάδες. Οι άλλες την νίκησαν λόγω ποιότητας στο βάθος με το rotation».

Τέλος, μίλησε και για την κατάσταση του εμπύρετου Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και τη συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι, λέγοντας: «Τώρα θα δούμε. Χθες δεν έκανε, προχθές δεν έκανε. Τις προπονήσεις τις έχει ανάγκη, γιατί έχει λείψει καιρό. Τώρα έχει τις αμυγδαλές του, ανέβασε πυρετό. Περιμένουμε να δούμε, αν θα τον έχουμε αύριο».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια