Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

H... απόδραση των δέκα!

Πολύ σημαντικό βαθμό στη “μάχη” της σωτηρίας πέτυχε ο Άρης στην Κέρκυρα (2-2)!  Οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το σκορ, αλλά δεν το κράτησαν πα...

Πολύ σημαντικό βαθμό στη “μάχη” της σωτηρίας πέτυχε ο Άρης στην Κέρκυρα (2-2)!

 Οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το σκορ, αλλά δεν το κράτησαν παρόλο που έπαιζαν με παίκτη παραπάνω.

Με πολύ πάθος ξεκίνησαν την αναμέτρηση και οι δύο ομάδες και προσπαθούσαν από το πρώτο λεπτό να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Στο 15' η Κέρκυρα είχε δοκάρι σε εξαιρετικό σουτ του Γκέσιου από τη γωνία της περιοχής και ο Άρης, στο 17', απάντησε με γκολ, με την κεφαλιά του Γιαννίτση για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν γρήγορα στην ισοφάριση (24') και μισή ώρα αργότερα πήραν και το προβάδισμα (53') με τον Κυβελίδη, ο οποίος στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Κέρκυρας πέτυχε δύο γκολ!

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι πίεσαν και για τρίτο γκολ, από την άλλη ο Άρης είχε σε καλή μέρα τον Τάτο, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει.

Ο Αλκαράθ, που στερήθηκε τους βασικότατους Αγκάνθο και Πουλίδο, ρίσκαρε κάνοντας γρήγορα τις αλλαγές (η τρίτη ήταν αναγκαστική στο 65') και παρότι ο Γιαννιώτας έφυγε έξαλλος για τα αποδυτήρια όταν αντικαταστάθηκε, εκείνος που μπήκε, ο Καραγιάννης, λύτρωσε τον Άρη.

Ο νεαρός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των γηπεδούχων στη συρτή σέντρα του Τάτου και από κοντά έγραψε το τελικό 2-2 στο 80', παρότι ο Άρης έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 75', όταν ο Σιδηρόπουλος απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Παπαστεριανό που φάνηκε από το ριπλέι να παρενοχλεί τον πεσμένο στο έδαφος Αθανασίου.

Συνθέσεις:

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Πετρούσης, Αγρίτης, Λεόν, Μοντέιρο, Τσουμάνης, Γκέσιος, Στάμου (83' Γιάντσης), Κυβελίδης, Αθανασίου (77' Σταμόγιαννος)

ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Καζναφέρης, Τάτος, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας (60' Καραγιάννης), Μαργαρίτης (60' Ρένια), Ζαραδούκας, Διαμαντάκος (65' Τριανταφυλλάκος), Νούνο Μιγκέλ

Δεν υπάρχουν σχόλια