Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πεδουλάκης: «Είχαμε διπλό στόχο»

Για τον διπλό στόχο που είχε ο Παναθηναϊκός για το παιχνίδι με τον Άρη και τελικά επετεύχθη μίλησε ο Αργύρης Πεδουλάκης. Συγκεκριμέν...


Για τον διπλό στόχο που είχε ο Παναθηναϊκός για το παιχνίδι με τον Άρη και τελικά επετεύχθη μίλησε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς, ο κόουτς του Τριφυλλιού τόνισε: «Είχαμε διπλό στόχο: Να κερδίσουμε το παιχνίδι και να μοιράσουμε το χρόνο συμμετοχής. Πρέπει να προστατευτούν κάποια παιδιά εν όψει συνέχειας. Είχαμε ομαδικό πνεύμα, διάθεση, στην τρίτη περίοδο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Υπάρχουν περίεργα αποτελέσματα σε όλη την Ευρώπη. Τα παιδιά είναι καταπονημένα. Υπάρχει κούραση στο μυαλό και στο σώμα. Πια ο Άρης παρουσιάζεται πιο πειθαρχημένος, το μέλλον είναι δικό τους».

Σκορδίλης: «Θέλαμε μια νίκη για την ψυχολογία μας»

Στο γεγονός ότι μετά την ήττα από την Ρεάλ θέλανε μια νίκη για να ανεβεί η ψυχολογία τους στάθηκε ο Γάιος Σκορδίλης, που μιλώντας και εκείνος στη συνέντευξη Τύπου επεσήμανε: «Προερχόμαστε από σκληρή εντός έδρας ήττα στην Ευρωλίγκα. Θέλαμε μία νίκη να μας ανεβάσει την ψυχολογία. Ήταν ευκαιρία να δοκιμάσει ο κόουτς διάφορα πράγματα σε άμυνα και επίθεση, τα οποία θα μας χρειαστούν και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια