Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

«7 εκατ. ευρώ για ΑΜΚ»

Το ΔΣ του Παναθηναϊκού θα συνεδριάσει σήμερα (Πέμπτη), και αναμένεται να ορίσει το πότε θα γίνει η Γενική Συνέλευση που θα κάνει νέα Αύξησ...

Το ΔΣ του Παναθηναϊκού θα συνεδριάσει σήμερα (Πέμπτη), και αναμένεται να ορίσει το πότε θα γίνει η Γενική Συνέλευση που θα κάνει νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 15 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι θα καλυφθεί το μισό ποσό και αυτό θα φτάνει τα 7 εκατ. ευρώ, τα οποία θα βάλει προσωπικά ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος.

Επίσης, θα δοθεί το δικαίωμα της εκμετάλλευσης του σήματος της Θύρας 13 στον «ενιαίο φορέα θύρα 13».

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» βρίσκεται σε επαφές με επιχειρηματίες, τα αποτελέσματα των οποίων θα φανούν τις επόμενες εβδομάδες.

Από την πλευρά του, ο μέτοχος Ανδρέας Βγενόπουλος δεν πρόκειται να αντικαταστήσει σήμερα τα δύο μέλη (σ.σ. Μαίρη Λομβάρδου, Γιώργος Λιβέρης) που παραιτήθηκαν. Όμως, μετά τις επαφές που θα έχει με τον Αλαφούζο και μετά τη Γ.Σ. που θα γίνει στα τέλη Μαρτίου, θα αποφασίσει αν θα έχει νέους εκπροσώπους και αν θα συμμετάσχει στη νέα ΑΜΚ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού θα φανεί εάν ο τεχνικός της ομάδας, Φάμπρι, θα υπολογίζει στον Χαμπίμπ Σο για το κυριακάτικο (3/3) ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος και χθες αισθανόταν ενοχλήσεις στο γόνατο, και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπάρχει ένας ερεθισμός στο σημείο, ο οποίος δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Έστω κι έτσι, όμως, ο παίκτης είναι πιθανό να μην είναι διαθέσιμος.

Αν και σήμερα δεν προπονηθεί κανονικά, τότε μειώνονται δραματικά οι πιθανότητες συμμετοχής του στο ντέρμπι.

Εξάλλου, ο Λουτσιάνο Φιγκερόα και χθες συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, όμως φαίνεται ότι είναι «πιασμένος» από τις δυνατές προπονήσεις, και δεν αποκλείεται σήμερα ή αύριο να ακολουθήσει πιο χαλαρό πρόγραμμα για να μην τραυματιστεί.

Το ιατρικό επιτελείο των «πρασίνων» έχει τονίσει στον Φάμπρι ότι είναι επικίνδυνο ο Αργεντινός να παίξει ακόμα και για λίγα λεπτά την Κυριακή, καθώς μπορεί να πάθει θλάση που θα τον αφήσει εκτός για πολύ καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια