Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΕΣΑΚΕ: Και οι Εθνικές ομάδες στο All Star Game

Ξεχωριστό θα είναι το φετινό All Star Game του ΕΣΑΚΕ καθώς για πρώτη φορά θα πάρουν μέρος και οι Εθνικές ομάδες των Νέων Ανδρών, Εφήβων...

Ξεχωριστό θα είναι το φετινό All Star Game του ΕΣΑΚΕ καθώς για πρώτη φορά θα πάρουν μέρος και οι Εθνικές ομάδες των Νέων Ανδρών, Εφήβων και Παίδων.


Συγκεκριμένα, το επόμενο Σαββατοκύριακο στο κλειστό της Περιβόλας στην Πάτρα και για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης θα διεξαχθεί και αγώνας Εθνικών ομάδων με τη συμμετοχή επίλεκτων αθλητών από την ομάδα των Νέων Ανδρών, των Εφήβων και των Παίδων.

Μάλιστα ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση: «Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά η οργανωτική επιτροπή του All Star Game ΟΠΑΠ 2013 ανακοινώνει τη διεξαγωγή αγώνα επίλεκτων παικτών, μελών των εθνικών ομάδων Νέων Ανδρών, Εφήβων και Παίδων. Η αναμέτρηση θα αποτελέσει το κύριο γεγονός του σαββατιάτικου προγράμματος του All Star Game ΟΠΑΠ 2013 που θα διεξαχθεί στην Πάτρα (09-10/03), με τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής να εκφράζουν την πεποίθησή τους ότι η συμμετοχή των παικτών των εθνικών ομάδων στη διοργάνωση, για πρώτη φορά στην ιστορία, θα λειτουργήσει ως πόλος έλξης για το φίλαθλο κοινό και ιδιαίτερα για τη νέα γενιά».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια