Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΕΣΑΚΕ: Τη Δευτέρα ανακοινώνονται οι «εκλεκτοί»

Η αντίστροφη μέτρηση για το φετινό All Star Game έχει ξεκινήσει και έτσι τη Δευτέρα(04/03) αναμένεται να ανακοινωθούν οι παίκτες και ο...


Η αντίστροφη μέτρηση για το φετινό All Star Game έχει ξεκινήσει και έτσι τη Δευτέρα(04/03) αναμένεται να ανακοινωθούν οι παίκτες και οι προπονητές που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση που θα διεξαχθεί στην Πάτρα.


Η ψηφοφορία μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΕΣΑΚΕ οδεύει προς το τέλος της καθώς όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν τους παίκτες και τους προπονητές που θέλουν θα μπορούν να το κάνουν έως και την προσεχή Παρασκευή και έτσι τη Δευτέρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Μάλιστα, ο ΕΣΑΚΕ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των μεγάλων πρωταγωνιστών του All Star Game ΟΠΑΠ 2013 ξεκίνησε! Στη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (04/03, 13.00) στο ξενοδοχείο «Divani Caravel» (αίθουσα «Μακεδονία Β»), η οργανωτική επιτροπή και ο μεγάλος χορηγός της γιορτής του μπάσκετ, ΟΠΑΠ Α.Ε., θα παρουσιάσουν τη λίστα συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις του All Star Game ΟΠΑΠ 2013 που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Απόλλωνα στην Πάτρα (09-10/03). Υπενθυμίζουμε ότι οι φίλοι του μπάσκετ έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν, μέχρι την Παρασκευή 01/03, στη διαδικτυακή ψηφοφορία για την επιλογή των παικτών και των προπονητών».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια