Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ολυμπιακός: Έφυγε και πάλι νικητής από την Πόλη

Ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας είναι ο Ολυμπιακός που έφυγε και πάλι νικητής από την Κωνσταντινούπολη επι...


Ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας είναι ο Ολυμπιακός που έφυγε και πάλι νικητής από την Κωνσταντινούπολη επικρατώντας αυτή τη φορά της Μπεσίκτας με 79-60 στην 9η αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Μόνο για ένα δεκαπέντε λεπτά ο Ολυμπιακός επέτρεψε στην Μπεσίκτας να τον… ανησυχήσει καθώς μετά το νωθρό ξεκίνημα οι «ερυθρόλευκοι» πήραν μπροστά για τα καλά. Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες ήταν κοντά ενώ οι Τούρκοι προηγήθηκαν στο κλείσιμο του με 15-13.

Μέχρι και τα μισά της δεύτερης περιόδου, η Μπεσίκτας παρέμεινε σε επαφή με το σκορ όμως από κει και μετά ο Ολυμπιακός με τους Πάουελ, Παπανικολάου και Χάινς άρχισε να χτίζει μια διαφορά ασφαλείας που έφτασε για πρώτη φορά σε διψήφιο νούμερο με το 26-36 ενώ λίγο αργότερα «άγγιξε» και το 12. Ωστόσο, οι Τούρκοι κατάφεραν να μειώσουν στη λήξη του ημιχρόνου με το 30-38.

Γυρνώντας από τα αποδυτήρια, οι Πειραιώτες εξακολούθησαν να ελέγχουν το παιχνίδι και με τον Πάουελ να συνεχίζει την πολύ καλή του εμφάνιση έφτασαν και πάλι στο +12(37-49). Στη συνέχεια, οι Τούρκοι το πάλεψαν αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στους 9 με το 51-60 στην ολοκλήρωση του τριαντάλεπτου.

Πλέον, στη τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός δεν ήταν διατεθειμένος να χάσει ένα δικό του παιχνίδι και μένοντας σοβαρός ως το τέλος «άγγιξε» και το +18 ενώ η νίκη στην Πόλη ήρθε με το τελικό 79-60.

Τα δεκάλεπτα: 15-13, 30-38, 51-60, 60-79

Μπεσίκτας (Κουντέρ): Γκιουλέρ 1, Ακίν 4, Ασίκ, Βίντμαρ 13, Φάλκερ 11, Μάρκοτα 2, Κρίστοφερ 13, Μίναρντ 11, Οζέρ 5.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς 8, Λο 8, Άντιτς 2, Σπανούλης 9, Περπέρογλου 8, Σερμαντίνι 1, Σλούκας 7, Πάουελ 16, Πέρκινς, Πρίντεζης 9, Παπανικολάου 11.

Δεν υπάρχουν σχόλια