Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ώρα για συσπείρωση!

Ηρεμία θέλουν στον στρατόπεδο της ΑΕΚ ενόψει και του ντέρμπι που ακολουθεί με Παναθηναϊκό, γι’αυτό και είναι αποφασισμένοι να βάλουν τέλος...

Ηρεμία θέλουν στον στρατόπεδο της ΑΕΚ ενόψει και του ντέρμπι που ακολουθεί με Παναθηναϊκό, γι’αυτό και είναι αποφασισμένοι να βάλουν τέλος στις κόντρες.

Ο Έβαλντ Λίνεν συνομίλησε με τους Αντώνη Πετρόπουλο, Αντώνη Ρίκκα, Ρότζερ Γκερέιρο και Γιάννη Αραμπατζή ώστε να υπάρξει ηρεμία.

Οι παίχτες μίλησαν για περίπου 10 λεπτά με τον προπονητή τους σε αρκετά καλό κλίμα και με αυτή τους την στάση έδειξαν ότι το άσχημα συμβάν θεωρείται λήξαν. Στην συζήτηση παρών ήταν και ο Αλέξανδρος Κολιάδης που βοήθησε και στη μετάφραση.

Διαβάστε τι ειπώθηκε:

«Χαίρομαι που βλέπω ότι έχετε όρεξη για προπόνηση και δουλειά και μου δείχνετε πως όσα έγιναν ανήκουν στο παρελθόν. Όπως σας είπα και χθες υπήρξε μια παρεξήγηση των όσων είπα και δημιουργήθηκε θέμα χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος. Θέλω να ξέρετε πως και από την πλευρά μου το συμβάν θεωρείται λήξαν και προχωράμε, κοιτώντας τη δουλειά μας και το ματς με τον Παναθηναϊκό» επισήμαινε στους ποδοσφαιριστές του ο Γερμανός τεχνικός θέλοντας να ενώσει την ομάδα λίγο πριν το ματς με τους «Πράσινους».

Από την πλευρά τους οι παίχτες τόνισαν ότι ούτε αυτοί θέλουν να δώσουν συνέχεια και ότι συμφωνούν με τα λεγόμενα του προπονητή τους. «Κόουτς και εμείς έτσι τα βλέπουμε τα πράγματα και πιστεύουμε ότι έτσι πρέπει να λειτουργήσουμε. Μην γκρεμίσουμε ότι χτίσαμε τόσο καιρό για ένα περιστατικό που συνέβη και το οποίο ίσως πήρε και μεγαλύτερη έκταση από όσο θα έπρεπε. Έχουμε 7 παιχνίδια μπροστά μας και επικεντρωνόμαστε εκεί. Προχωράμε σαν να μην έγινε τίποτα» ανέφεραν οι ποδοσφαιριστές. - See more at: http://www.balleto.gr/ellada2/superleague/Ora-gia-suspeirosi.html#sthash.jMxD879R.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια