Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πεδουλάκης: «Ήμασταν καταπονημένοι στο μυαλό και στο σώμα»

Την κούραση υπέδειξε ως αιτία για την ανέλπιστη ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πανιώνιο ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά την «γκέλα» στη Νέα Σμύ...


Την κούραση υπέδειξε ως αιτία για την ανέλπιστη ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πανιώνιο ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά την «γκέλα» στη Νέα Σμύρνη.

Ο κόουτς των Κυπελλούχων Ελλάδας, δικαιολόγησε τους παίκτες του υποδεικνύοντας ως αιτία για την ήττα την σωματική και ψυχική κούραση των «πράσινων» μετά τα τελευταία δυνατά και καθοριστικά παιχνίδια τους στην Ευρωλίγκα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Έγινε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν δυνατό έως πάρα πολύ δυνατό. Όσο περνούσε η ώρα, εμείς φαινόταν ότι ήμασταν καταπονημένοι. Και στο κορμί, αλλά κυρίως στο μυαλό. Και φάνηκε απ' το ότι πηγαίναμε πιο αργά στην μπάλα. Νομίζω ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος είχε περισσότερη φρεσκάδα, ήταν πιο ενεργητικός, συν ότι το παιχνίδι ήταν συνέχεια στα όρια του φάουλ, υπήρχαν φάσεις flopping με αποκορύφωμα τη φάση του φάουλ στον αιφνιδιασμό. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο κι εμείς συνεχίζουμε».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στις σκληρές φάσεις του αγώνα, ο Αργύρης Πεδουλάκης σχολίασε: «Έχει παραγίνει με αυτή την κατάσταση. Παίρνει φόρα κάποιος πέφτει πάνω στον ψηλό και δίνεται φάουλ στον ψηλό. Το σημαντικότερο είναι ότι αυτές οι καταστάσεις εκνευρίζουν την ομάδα. Και στον Διαμαντίδη έγινε και σε πολλές επιθέσεις. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο πιέζει σε όλο γήπεδο ο Πανιώνιος, πώς γίνεται να κάνουμε εμείς φάουλ; Τα κριτήρια δεν ήταν τα ίδια. Ίσως θεώρησαν ότι το παιχνίδι για εμάς ήταν αδιάφορο. Θέλω να καταλάβουμε ότι κι οι παίκτες είναι άνθρωποι, ότι δεν μπορείς να τους φτάνεις στα όρια. Έχουν πολλούς σφυγμούς και δεν θέλει πολύ να ξεφύγει η κατάσταση».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια