Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Χαλαρά και το 2-0 και πάει για «σκούπισμα»

Ο Παναθηναϊκός πήρε μπροστά στο δεύτερο δεκάλεπτο και κάπου εκεί τελείωσαν όλα καθώς συνέτριψε τον Πανιώνιο με 8 1-55 στον δεύτερο ημιτελ...

Ο Παναθηναϊκός πήρε μπροστά στο δεύτερο δεκάλεπτο και κάπου εκεί τελείωσαν όλα καθώς συνέτριψε τον Πανιώνιο με 81-55 στον δεύτερο ημιτελικό στο ΟΑΚΑ και πλέον πάει τη Δευτέρα στη Νέα Σμύρνη για το 3-0 και την πρόκριση στον τελικό. 

Με τον Πανιώνιο να μπαίνει καλύτερα στο παιχνίδι ξεκίνησε ο δεύτερος ημιτελικός των δύο ομάδων και μάλιστα εκμεταλλευόμενοι το κακό ξεκίνημα των «πράσινων» οι «κυανέρυθροι» τρέχοντας ένα σερί 8-0 προηγήθηκαν και με νταμπλ σκορ(5-10) στα μισά της πρώτης περιόδου. Στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός μάζεψε τη διαφορά και πέρασε και πάλι μπροστά με το 14-12 ενώ το δεκάλεπτο έκλεισε με 17-16.

Συνεχίζοντας το σερί του από το πρώτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός άρχισε να παίρνει μπροστά με αποτέλεσμα να φτάσει για πρώτη φορά σε διψήφια διαφορά με το 28-16 στο 12ο λεπτό. Από κει και μετά, οι «πράσινοι» διατήρησαν τη διαφορά κοντά στους 11 πόντους με το ημίχρονο να κλείνει ενδεικτικά με το 38-27.

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, ο Παναθηναϊκός πάτησε «γκάζι» και με τους Μπράμο και Λάσμε να είναι σε καλή μέρα και τη διαφορά να «αγγίζει» και το +22(52-30) μετέτρεψε το παιχνίδι σε «περίπατο». Έκτοτε, ο Πανιώνιος παραδόθηκε και ο δεύτερος ημιτελικός όπως και ο πρώτος εξελίχθηκε σε παράσταση με ένα ρόλο. Η διαφορά εκτοξεύθηκε και στο +28 ενώ το τριαντάλεπτο ολοκληρώθηκε με το 67-41.

Πλέον, η τελευταία περίοδος είχε αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς ο Πανιώνιος δεν μπορούσε να είναι ανταγωνιστικός. Μάλιστα, παρόλο που ο Αργύρης Πεδουλάκης έδωσε χρόνο και στους αναπληρωματικούς η διαφορά έμεινε σε υψηλά επίπεδα. Με άνεση λοιπόν, ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα τον Πανιώνιο και στον δεύτερο ημιτελικό με 81-55 και πάει στη Νέα Σμύρνη για το 3-0 και την πρόκριση. 

Τα δεκάλεπτα: 17-16, 38-27, 67-41, 81-55

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Διαμαντίδης 9, Μπράμος 15, Σχορτσιανίτης 9, Τσαρτσαρής 2, Λάσμε 11, Γκιστ 5, Ούκιτς , Κάρι 5, Γκουίν 2, Ματσιούλις 6, Ξανθόπουλος 5, Γιαννόπουλος 4.

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): Γιάνκοβιτς 10, Παππάς 9, Μπατής 3, Πέιν 5, Μίλμπουρν 10, Μπούκερ, Κις, Αθανασούλας 8, Αθηναίου 2, Καββαδάς 2, Αγραβάνης 3, Μπόγρης 3.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια