Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πεδουλάκης: «Ήμασταν καταιγιστικοί»

Ευχαριστημένος ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη νέα άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου και το 2-0 στα ημιτελικά ενώ τόνισε πω...

Ευχαριστημένος ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη νέα άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου και το 2-0 στα ημιτελικά ενώ τόνισε πως οι «πράσινοι» ήταν καταιγιστικοί.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον δεύτερο ημιτελικό στο ΟΑΚΑ, ο προπονητής του Τριφυλλιού αναφερόμενος στη νέα άνετη νίκη της ομάδας του, στάθηκε στα λίγα λάθη και την άμυνα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν σχεδόν το ίδιο παιχνίδι με το πρώτο. Δε μπήκαμε δυνατά, κάτι αναμενόμενο για εμάς. Μας παρέσυρε ο Πανιώνιος, ώστε να γίνει πιο δυνατό παιχνίδι. Επιστρατεύσαμε το καλό κομμάτι της άμυνάς μας, στη δεύτερη και τρίτη περίοδο ήμασταν καταιγιστικοί. Μπορούσαμε καλύτερο ρυθμό στην αρχή, ήταν σημαντικό το τρίτο δεκάλεπτο, όπου με την υπάρχουσα 5άδα στο παρκέ είχαμε εξαιρετικό passing game. Στη συνέχεια κάναμε συντήρηση (σ.σ. δυνάμεων) και χρόνου. Είμαστε ευχαριστημένοι για τα λίγα λάθη (σ.σ. 8λ.). Στην τελευταία περίοδο οι παίκτες προσπάθησαν να βάλουν προσωπικά καλάθια, ήταν μία ευκαιρία γι' αυτούς, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε αυτό το κομμάτι. Ο Πανιώνιος είναι μία ανταγωνιστική ομάδα. Συνεχίζουμε...».

Κλείνοντας ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Στεφάν Λάσμε για τον οποίο είπε:  «Ένιωσε έναν πόνο στον αχίλλειο. Θα τον εξετάσουν οι γιατροί και θα δούμε. Ακόμα δεν ξέρουμε. Περιμένουμε ενημέρωση».

Γκιστ: «Συζητήσαμε και αλλάξαμε»

Από την άλλη ο Τζέιμς Γκιστ μιλώντας και εκείνος στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: «Θέλω να πω για τον Πανιώνιο πως είναι πολύ καλή ομάδα. Βγήκε να παλέψει και μας δυσκόλεψε στο ξεκίνημα. Για κάθε κατοχή. Στο ημίχρονο συζητήσαμε. Αλλάξαμε τον ρυθμό και στη συνέχεια κάναμε αυτά που έπρεπε και τα καταφέραμε και πήραμε δίκαια την νίκη».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια