Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μετρούν αντίστροφα για την εκκίνηση του 59ου Ράλλυ Ακρόπολις

  Eκκίνηση στο Ζάππειο, την Παρασκευή το απόγευμα (17.00), για το  59ο Ράλι Ακρόπολις.   Το αγωνιστικό μέρος θα διεξαχθεί από την Παρασ...

 
Eκκίνηση στο Ζάππειο, την Παρασκευή το απόγευμα (17.00), για το  59ο Ράλι Ακρόπολις.
  Το αγωνιστικό μέρος θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 31 Μάιου έως την Κυριακή 2 Ιουνίου. Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν 49 πληρώματα.

Αμέσως μετά την τελετή εκκίνησης θα πραγματοποιηθούν δύο ειδικές διαδρομές. Η πρώτη είναι Κινέττα - Πίσσια. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε μήκος ειδική διαδρομή του αγώνα
 Η δεύτερη ειδική διαδρομή, μήκους 26,05 χλμ., ξεκινά στις 21.26.
Την επόμενη ημέρα, Σάββατο 1 Ιουνίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ ειδικές διαδρομές. Την Κυριακή, 2 Ιουνίου, τα πληρώματα θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε τρεις ειδικές και στην Power Stage. Τερματισμός στις 15.00 στο Λουτράκι. Οι 14 ειδικές διαδρομές έχουν μήκος 306,53 χλμ. 
 Αισθητή είναι η απουσία του εννέα φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Σεμπάστιαν Λέμπ.

Προβλέπεται σκληρή μάχη στα ελληνικά βουνά μεταξύ των πρωτοπόρων στη βαθμολογία με 122 βαθμούς Οζιέ - Ινγκράσια(VW Polo R WRC), Χίρβονεν - Λέτινεν (Citroen DS3 WRC) με 57 βαθμοί και Λάτβαλα-Αντίλα (VW Polo R WRC) με 49 βαθμούς.
Οι ελληνικές συμμέτοχες έφτασαν τις 33, από αυτές οι επτά παίρνουν μέρος σε όλο τον αγώνα. Οι υπόλοιπες τρέχουν σε τμήματα του αγώνα και βαθμολογούνται μόνο για το ελληνικό πρωτάθλημα. Περισσότερες πιθανότητες για μια καλή εμφάνιση στην πρώτη κατηγορία συγκεντρώνει ο Λάμπρος Αθανασούλας (Mitsubishi Lancer Evo X).

Λόγω διεξαγωγής του 59ου Ράλλυ Ακρόπολις, την Παρασκευή 31 Μαΐου θα υπάρξουν στην Αττική κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με προσωρινές διακοπές κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης.

Στην Αθήνα η Βασ.Όλγας θα κλείσει σε όλο το μήκος της, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από 16.00 έως 19.30.

Στα Μέγαρα, από 15.30 της Παρασκευής έως 01.00 του Σαββάτου θα κλείσουν:
  • Στην οδό Γερανείων, το τμήμα της μεταξύ του Βόρειου Παράδρομου της Νέας Εθνικής Οδού  Αθηνών - Κορίνθου, μέχρι τη θέση «Γαλήνη».
  • Στις οδούς Φιλελλήνων, Παναγίτσας και Βαρδουσίων, σε όλο το μήκος τους μέχρι την συμβολή τους με την οδό Γερανείων, εξαιρουμένων των μόνιμων κατοίκων.



Δεν υπάρχουν σχόλια