Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ώρα για “κόφτη” στο Λιμάνι!

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις κινήσεις του Ολυμπιακού για την απόκτηση του αμυντικού μέσου. Οι “ερυθρόλευκοι”, εξετάζουν πάρα πολλές περιπτ...

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις κινήσεις του Ολυμπιακού για την απόκτηση του αμυντικού μέσου. Οι “ερυθρόλευκοι”, εξετάζουν πάρα πολλές περιπτώσεις παικτών για την συγκεκριμένη θέση, όμως ακόμη δεν έχουν καταλήξει στον...εκλεκτό.

Η μεταγραφή του “κόφτη” θεωρείται “κομβική” για τους Πειραιώτες και αυτός είναι προφανώς ο λόγος που την έχουν καθυστερήσει καθώς θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού, θα...φορτσάρει για την απόκτησή του ποδοσφαιριστή που θα κληθεί να “δέσει” τον άξονα της ομάδας της, μετά το παιχνίδι του Σαββάτου με την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, κάτι που σημαίνει ότι την ερχόμενη βδομάδα, ενδεχομένως να υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Πάντως στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων, παραμένει το όνομα του Μόμο Σισοκό της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο 28χρονος μέσος από το Μάλι έχει πολύ ψηλό κασέ (αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ) και μόνο αν το ρίξει σε χαμηλότερα επίπεδα, οι Πειραιώτες θα κάνουν κίνηση για να τον αποκτήσουν.

Σε κάθε περίπτωση ο Σισοκό είναι ένας παίκτης που αρέσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και μόνο έκπληξη δεν θα είναι αν τελικά γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Από κει και πέρα στον Ολυμπιακό φέρονται να παρακολουθούν και την περίπτωση του Καμερουνέζου, Ένοχ του Άγιαξ. Προς το παρών πάντως δεν έχουν ξεκινήσει συζητήσεις των Πειραιωτών με την διοίκηση του “Αίαντα” για την απόκτηση του Ένοχ.

Ακόμη πιο δύσκολη περίπτωση από τις δυο προηγούμενες είναι του Γάλλου, Ματιέ Φλαμινί που έχει μείνει ελεύθερος από την Μίλαν.

Στον Ολυμπιακό παρακολουθούν διακριτικά και την περίπτωση του Φλαμινί, όμως το ενδιαφέρον που δείχνει η Ζενίτ για την απόκτηση του, δεν επιτρέπει στους Πειραιώτες να εμπλακούν δυναμικά στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Με δεδομένο πάντως ότι οι “ερυθρόλευκοι” έχουν αιφνιδιάσει στις έως τώρα μεταγραφικές τους κινήσεις, με χαρακτηριστικότερη αυτή του Βάις, δεν αποκλείεται κάτι ανάλογο να γίνει και με τον αμυντικό μέσο και να ανακοινωθεί ξαφνικά κάποιο όνομα που δεν έχει “παίξει” καθόλου στον Τύπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια