Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΠΑΟΚ: Προσφορά με τα διαρκείας φανέλες του Μπάνε

Την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς θα έχουν όσοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας μέσω του ...

Την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς θα έχουν όσοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας μέσω του ίντερνετ το Σαββατοκύριακο.

Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ όσοι φίλαθλοι του Δικεφάλου αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν μέσω του ίντερνετ θα μπουν στην κλήρωση για δύο φανέλες του προέδρου της ομάδας Μπάνε Πρέλεβιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:
«Η πρώτη εβδομάδα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 ολοκληρώνεται και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ προσφέρει την δυνατότητα, σε όσους αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας μέσω Internet στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου (31/8 και1/9) και μέχρι τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας (2/9), να διεκδικήσουν δύο υπογεγραμμένες φανέλες του Μπάνε Πρέλεβιτς, ρέπλικες των εμφανίσεων της ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων στη Γενεύη το 1991.

Οι δύο νικητές (μέσα κλήρωσης και μεταξύ αυτών που θα αγοράσουν τα διαρκείας από Internet, στο προαναφερόμενο διάστημα), θα έχουν την δυνατότητα, εφόσον το επιθυμούν να παραλάβουν τις φανέλες από τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς. Φυσικά, με την αφορά των διαρκείας τους θα παραλάβουν, όλοι, την ασπρόμαυρη μπάλα μπάσκετ και μία θέση parking στο PAOK Sports Arena.

Εισιτήρια διαρκείας μέσω Internet στη διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html
Όλες οι λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των εισιτηρίων διαρκείας 2013-2014 ΕΔΩ».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια