Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Γενικός Διευθυντής των Ακαδημιών ο Στεφάνου

Με έναν… δικό του άνθρωπο ενισχύεται πλέον ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός καθώς ο Γενικός Διευθυντής της μπασκετικής ομάδας του Τριφυλλιού, Τ...

Με έναν… δικό του άνθρωπο ενισχύεται πλέον ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός καθώς ο Γενικός Διευθυντής της μπασκετικής ομάδας του Τριφυλλιού, Τάσος Στεφάνου αναλαμβάνει το ίδιο πόστο στις Ακαδημίες του Ερασιτέχνη.

Παράλληλα, με τα καθήκοντά του στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο κ. Στεφάνου αναλαμβάνει και τη θέση του Γενικού Διευθυντή των Ακαδημιών του Τριφυλλιού. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική ενίσχυση για τον Ερασιτέχνη καθώς ο κ. Στεφάνου χαίρει της εκτίμησης όλων των ανθρώπων της ομάδας αλλά και των φιλάθλων της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει:
«Η ζωντανή ιστορία του Παναθηναϊκού επιστρέφει... στις ρίζες της. Ο Τάσος Στεφάνου –παράλληλα με τα καθήκοντά του στην ΚΑΕ Π.Α.Ο.- αναλαμβάνει από σήμερα χρέη Γενικού Διευθυντή Ακαδημιών του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό την προσπάθεια της νέας διοίκησης του Συλλόγου και φέρνοντας στον Ερασιτέχνη πολύτιμη εμπειρία αλλά και… εξάστερη αύρα! 

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή δύναμη!».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια