Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Εσωτερικό «διπλό» και ρεπό (photo)

Με εσωτερικό «διπλό» αλλά και με ρεπό συνεχίζεται σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Καρπενήσι, με τους «πράσινους» να παίρνουν μ...

Με εσωτερικό «διπλό» αλλά και με ρεπό συνεχίζεται σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Καρπενήσι, με τους «πράσινους» να παίρνουν μια τελευταία «ανάσα» ξεκούρασης λίγο πριν επιστρέψουν στην Αθήνα.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε αλλά και συνεχίστηκε η σημερινή μέρα για τους παίκτες του «Εξάστερου» αφού το πρωί η προπόνηση ήταν ένα εσωτερικό «διπλό» με τον Αργύρη Πεδουλάκη να βλέπει τους «πράσινους» εν δράση ενώ από το μεσημέρι και μετά απολαμβάνουν το ρεπό τους.

Οι νταμπλούχοι από σήμερα το μεσημέρι και μέχρι το απόγευμα της Κυριακής θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν καθώς ο Αργύρης Πεδουλάκης τους έδωσε το τελευταίο ρεπό στο Καρπενήσι. Αύριο λοιπόν, θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις και θα μπουν ξανά σε δυνατούς ρυθμούς ενώ έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στην Αθήνα, η οποία έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Τρίτη(03/09).

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια