Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μισέλ: «Στον Πανιώνιο γιατί είναι μεγάλη ομάδα και για να παίξω στην Ευρώπη»

Τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα με την φανέλα του Πανιωνίου εξήγησε ο Γκι Μαρκ Μισέλ ενώ ανέφερε και του...

Τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα με την φανέλα του Πανιωνίου εξήγησε ο Γκι Μαρκ Μισέλ ενώ ανέφερε και τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους του.

Ο 25χρονος Γάλλος σέντερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης ενώ τόνισε πόσο πολύ του ταιριάζει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Μιλώντας λοιπόν, στο panioniosbc.gr αναφερόμενος αρχικά στην απόφαση του να επιλέξει τον Πανιώνιο, τόνισε: «Πήρα την πρόταση του Πανιωνίου, γιατί διαπίστωσα τις δύο προηγούμενες σεζόν, που έπαιξα στην Ελλάδα ότι είναι μεγάλη ομάδα, πολύ καλός οργανισμός και είναι ακόμη καλύτερο ότι θα αγωνιστεί την νέα αγωνιστική χρονιά στο Eurocup. Ο κύριος λόγος, που ήρθα στον Πανιώνιο είναι για να παίξω στην Ευρώπη».

Όσο για το ποιος είναι ο λόγος που θα συνεχίζει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα επεσήμανε: «Μου αρέσει η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα γύρω από το μπάσκετ. Κάποιες φορές προκαλούνται προβλήματα, που όλοι γνωρίζουμε, όμως, στην Ελλάδα παίζεται πολύ καλό μπάσκετ και το στυλ μπάσκετ, το οποίο μου αρέσει. Παίζεται παιχνίδι «πέντε εναντίον πέντε», στο μισό γήπεδο και αυτό θεωρώ ότι είναι το στυλ που μου ταιριάζει. Η Ελλάδα, επίσης, είναι πολύ όμορφη χώρα».

Τέλος, σχετικά με το ποιες είναι οι προσωπικές και ομαδικές φιλοδοξίες του, ο Μισέλ είπε: «Προσωπικά θέλω να παίξω καλύτερα από την περασμένη σεζόν, να πάρω περισσότερα ριμπάουντ, να παίξω καλύτερη άμυνα, να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα. Ως ομάδα θέλω να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, εάν είναι δυνατόν να κάνουμε καλύτερη πορεία από την περασμένη σεζόν, να παίξουμε σκληρά και να πετύχουμε όσες περισσότερες νίκες γίνεται. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε: Στις νίκες. Η ομάδα και εμείς οι παίκτες θα δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε και ζητάμε από τους φιλάθλους μας να είναι εκεί, στις εξέδρες του γηπέδου μας, για εμάς».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια