Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Με το δεξί ξεκίνησε ο Παναιγιάλειος

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Παναιγιάλειος στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής για το Νότιο Όμιλο.Μεγάλο διπλό μέσα στο Μενίδι ...


Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Παναιγιάλειος στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής για το Νότιο Όμιλο.Μεγάλο διπλό μέσα στο Μενίδι κερδίζοντας τον Αχαρναικό με 0-1 με χρυσό σκόρερ τον Κώστα Φλίγκο.
 Ο Παναιγιάλειος έβγαλε το καλό του πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο ,αυτό που είχε συνηθίσει τους φιλάθλους του στα φιλικά.
 Στο αγωνιστικό κομμάτι το πρώτο ημίχρονο ήταν αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες.Χωρίς να πετύχουν γκολ και με πολύ δυνατές μάχες..Με την καλημέρα του δεύτερου ημιχρόνου στο 47' ο Φλίγκος άνοιξε το σκορ για τον Παναιγιάλειο.Μέχρι και το τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι δνε κατάφεραν να απειλήσουν πέρα από μία κλασσική ευκαιρία. Ο Παναιγιάλειος έδειξε ότι είναι μια δεμένη ομάδα  και είχε κ άλλες ευκαιρίες για γκολ ,μια από αυτές και του Λαζανά στο 90'.
 Την τελευταία στιγμή άλλαξε και το αρχικό σχήμα για τον Παναιγιάλειο . Ο Γ. Γκούμας υπέστη τράβηγμα λίγο πριν την έναρξη του αγώνα και την θέση  του πήρε ο Μαυρόπουλος.
Περίπου 300 Αιγιώτες βρέθηκαν στο Μενίδι.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ευχαρίστησε την ομάδα του Αχαρναικού για την φιλοξενία τους και υποσχέθηκε για την αντίστοιχη στο Αίγιο.
 Στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος τυ αγώνα οι δύο προπονητές δήλωσαν

 Ν. Κουρμπανάς; «Με μια νίκη δεν κρίνεται τίποτα. Να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Αχαρναϊκού και να ευχηθώ στον Στράντζαλη καλή συνέχεια. Ήταν μια πρεμιέρα και στις πρεμιέρες όλα γίνονται. Δε νομίζω πως απειληθήκαμε, ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Η νίκη είναι σημαντική και το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Κανείς δεν πετυχαίνει τίποτε με μια νίκη. Έχουμε τις προϋποθέσεις για να κάνουμε πράγματα».

Γ.Στράντζαλης: «Εύχομαι υγεία, πάνω από όλα. Τον Κουρμπανά τον είχα προπονητή. Τον εκτιμώ και σαν άνθρωπο και σαν προπονητή. Εμείς δεν είχαμε ομοιογένεια. Δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε. Είχαμε ονειρευτεί διαφορετικό ξεκίνημα. Κέρδισε δίκαια ο Παναιγιάλειος. Πιστεύω όμως σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Η ήττα στο κύπελλο μας έχει επηρεάσει πολύ. Πολλά παιδιά παίζουν για πρώτη φορά στη Β' Εθνική. Η επόμενη ημέρα είναι σημαντική και ελπίζουμε να πετύχουμε αρκετά πράγματα».

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ   Ανδρούτσος, Αγουρίδης, Ιωάννου, Μαυρόπουλος, Μπούνας, Γκοτσούλιας, Ακπαρίδης, Παπαχρήστος, Λαζανάς (94' Σανδραβέλης), Φλίγκος (87' Αλεξάντροβιτς), Σκαρτσίλας (76' Τ. Παπαδόπουλος).

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ   Βασιλειάδης , Μωυσιάδης, Νιάρος, Ογκουνσότο, Παραράς, Ανδραλάς, Αθανασόπουλος, 
Βλάχος(57' Ντάλας) ,Αναστασίου, Μιρτσέτα (74' Μάναλης), Σάνον (64' Νεόφυτος). 








ΝΑΝΣΥ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ

φωτο απο : panaigialeiosfans.gr , Παναιγιάλειος Γ.Σ. 1927


Δεν υπάρχουν σχόλια