Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πάτσης - Θέλουμε τη Νίκη παντού και πάντα πρώτη»

O Ανδρέας Πάτσης ο ισχυρός άνδρας της Νίκης  μίλησε στο «BlueStarFm» για την χθεσινή επιτυχία της ομάδας. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ «Συγ...

O Ανδρέας Πάτσης ο ισχυρός άνδρας της Νίκης  μίλησε στο «BlueStarFm» για την χθεσινή επιτυχία της ομάδας.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
«Συγχαρητήρια σε όλους και ειδικά στους ηρωικούς φιλάθλους που βρέθηκαν στην Κομοτηνή. Ήταν μία παλικαρίσια νίκη. Είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο όπου δεχτήκαμε και δύο γκολ. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα κατάφερε να το γυρίσει και μάλιστα να διεκδικήσει και την απ' ευθείας πρόκριση αφού είχε τις ευκαιρίες να σημειώσει κι άλλο γκολ. Τελικά πήραμε την παλικαρίσια πρόκριση στα πέναλτι. Είναι μία ιστορική μέρα, η ομάδα μας βρίσκεται στους 16 του Κυπέλλου, όμως από δω και πέρα ο δρόμος είναι μακρύς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Θέλω να πιστεύω πως όσα έχουμε ονειρευτεί και οραματιστεί γι' αυτή την ομάδα τη φετινή χρονιά θα καταφέρουμε να τα πανηγυρίσουμε στο τέλος της χρονιάς».
Για τους παίκτες της ομάδας:
«Οι επιλογές που κάναμε το καλοκαίρι ήταν με το σκεπτικό πως όλοι οι παίκτες θα μπορούσαν να αγωνιστούν στην εντεκάδα και αυτό αποδείχθηκε επί τω έργω. Όχι μόνο δεν φάνηκαν οι απουσίες των πολλών παικτών που είχαμε να αντιμετωπίσουμε πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά αυτοί που κλήθηκαν να αγωνιστούν τα κατάφεραν και καλύτερα».
Για τον Παναγιώτη Τζαναβάρα:
«Διάβασα κι εγώ αυτά τα δημοσιεύματα που αναφέρονταν στη σχέση μου με τον προπονητή της ομάδας μας και τα θεώρησα περίεργα και ύποπτα, ειδικά για το χρόνο που επιλέχθηκε να δημοσιευτούν. Πριν από έναν σημαντικό αγώνα για το Κύπελλο και έναν άλλο που ακολουθεί στο πρωτάθλημα. Το σίγουρο είναι πως δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Θα πρέπει να τονίσω δε, πως εγώ αλλά και το διοικητικό συμβούλιο δε στεκόμαστε σε πρόσωπα, δε στεκόμαστε πουθενά, εμάς μας ενδιαφέρει ένα πράγμα: Η Νίκη Βόλου να είναι παντού και πάντα πρωταθλήτρια. Οι άνθρωποι έρχονται και παρέρχονται. Εγώ και το διοικητικό συμβούλιο έχουμε μόνο αυτόν τον στόχο και αυτό είναι φέτος αν θέλετε η σημειολογία μας στην πορεία της ομάδας μας. Οπότε ο κόσμος δεν έχει ούτε να ανησυχεί για τίποτα ούτε να μπαίνει στη λογική της παραφιλολογίας, ούτε να αγωνιά. Ξέρουμε πολύ καλά τι κάνουμε σ' όλα τα επίπεδα. Σ' αυτή τη διαδρομή θα υπάρχουν και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και αυτό είναι λογικό. Το θέμα είναι κατά πόσο εμείς θα μπούμε στη διαδικασία να αναπαράγουμε και να προβληματιζόμαστε μ' αυτά ή να κοιτάμε μόνο την πορεία και την εξέλιξη της ομάδας μας. Τονίζω και πάλι πως η ομάδα είναι πάνω από ονόματα».
Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή:
«Εμείς δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα. Ο δρόμος είναι μακρύς και θα υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Το θέμα είναι να είσαι μέσα στους στόχους σου και στην πορεία όπως την έχουμε χαράξει. Ο στόχος μου δεν είναι μόνο να ανέβω στη Super League, με απασχολεί και το πώς. Πιστεύω πως έχουμε το καλύτερο δυναμικό και δεν θα ανεχτώ δικαιολογίες και άλλοθι από κανέναν».
Για το Κύπελλο:
«Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο δεν θα πέσουμε σε κανέναν αγώνα αμαχητί. Όπως και σήμερα θέλαμε την πρόκριση. Δεν με ένοιαζε αν είχαμε τραυματισμούς. Θα πέφτουν κορμιά. Θέλουμε τη Νίκη παντού και πάντα πρώτη».
Φετινός στόχος:
«Δεν μας ενδιαφέρουν τα ονόματα. Η ομάδα, το σύνολο, Νίκη και επιτυχία. Όποιος μπορεί να «ματώσει» ως το τέλος και να κάνει το όνειρο πραγματικότητα, όπως το χαράξαμε από τον Ιούλιο: 1η θέση παντού, θα είναι μαζί μας, όποιος δεν μπορεί... τι να κάνουμε. Η Νίκη Βόλου είναι μεγάλη ομάδα και είναι ομάδα του Βόλου. Ας το καταλάβουν και ας το χωνέψουν όλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια