Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Γιάνκοβιτς: «Να μην παρασυρθούμε από την Χάλα Πιονίρ»

Στην «καυτή» έδρα που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στον αυριανό αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στάθηκε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μιλώντας κα...

Στην «καυτή» έδρα που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στον αυριανό αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στάθηκε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μιλώντας κατά την αναχώρηση των «πράσινων» για το Βελιγράδι.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας ο διεθνής φόργουορντ του Τριφυλλιού τόνισε πως θα πρέπει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να μην παρασυρθούν από την «καυτή» ατμόσφαιρα στη Χάλα Πιονίρ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πηγαίνουμε να παίξουμε σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της Ευρώπης και της Ευρωλίγκας. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και θα μπορεί να ακούς ούτε συμπαίκτες, ούτε τον προπονητή από τη φασαρία. Ο κόσμος θα είναι ο έκτος παίκτης τους. Η Χάλα Πιονίρ και το ΟΑΚΑ είναι οι πιο δυνατές έδρες στην Ευρώπη. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από την ατμόσφαιρα. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς και πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο που έχουμε και τα 40 λεπτά. Ο αγώνας αυτός είναι πολύ σημαντικός για τον Ερυθρό Αστέρα, γιατί έχει χρόνια να αγωνιστεί σε τόσο υψηλό επίπεδο».

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για τα συνεχόμενα ταξίδια που έχει ο Παναθηναϊκός, ανέφερε: «Είμαστε επαγγελματίες, είναι η δουλειά μας. Το πρόγραμμα είναι έτσι διαμορφωμένο. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να δίνουμε το 100% σε κάθε αναμέτρηση».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια