Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Στο πλευρό του Μπατή ο Πανιώνιος

Ο Μάριος Μπατής ήταν άτυχος στο παιχνίδι του Πανιωνίου με την Νέπτουνας καθώς τραυματίστηκε και η διοίκηση των «κυανέρυθρων» είναι στο πλ...

Ο Μάριος Μπατής ήταν άτυχος στο παιχνίδι του Πανιωνίου με την Νέπτουνας καθώς τραυματίστηκε και η διοίκηση των «κυανέρυθρων» είναι στο πλευρό του.

Ο αρχηγός της ομάδας της Νέας Σμύρνης θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για πέντε εβδομάδες περίπου και έτσι η διοίκηση του Πανιωνίου μέσω ανακοίνωσης του, του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο της ομάδας για την στήριξή του στον αγώνα με την Νέπτουνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου αναφέρει:
«Άτυχος στάθηκε ο Μάριος Μπατής στην χθεσινή (30/10) αναμέτρηση του Πανιώνιου με αντίπαλο την Νεπτούνας στο Ελληνικό για την τρίτη αγωνιστική της πρώτης φάσης του Eurocup.

Ο αρχηγός των «κυανέρυθρων» υπέστη κάταγμα στο αριστερό μετακάρπιο. Το χέρι του βρίσκεται σε απλή ακινητοποίηση αμέσως μετά τον τραυματισμό του και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Η ΚΑΕ Πανιώνιος εύχεται περαστικά στον Μάριο Μπατή. Ευχαριστεί, επίσης, τους φίλους των «κυανέρυθρων» για το έντονο «παρών» τους στον χθεσινό αγώνα στο Ελληνικό κόντρα στην Νεπτούνας και τους καλεί να παραμείνουν στο πλευρό της ομάδας, που είμαστε βέβαιοι ότι θα τους ανταποδώσει την στήριξη με χαρές σύντομα».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια