Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Κάδος απορριμάτων στο παρκέ, μηνύσεις και κρατήσεις στο Βενετόκλειο !

Απίστευτα και όμως… ελληνικά και δυστυχώς και άσχημα πράγματα συνέβησαν στο Βενετόκλειο της Ρόδου με τη λήξη του νικηφόρου για τον Κολο...


Απίστευτα και όμως… ελληνικά και δυστυχώς και άσχημα πράγματα συνέβησαν στο Βενετόκλειο της Ρόδου με τη λήξη του νικηφόρου για τον Κολοσσό αγώνα με τη Νέα Κηφισιά καθώς οπαδός έριξε κάδο σκουπιδιών στον πάγκο των φιλοξενούμενων ενώ στη συνέχεια υπήρξαν μηνύσεις και κρατήσεις.

Δύο λεπτά πριν το τέλος υπήρξε μια ένταση ανάμεσα στον Παπαντωνίου και τον Μπάρλο ενώ ο αγώνας ολοκληρώθηκε με μια άκρως αρνητική εξέλιξη καθώς την ώρα που οι φίλαθλοι του Κολοσσού έβριζαν εν χορό τους φιλοξενούμενους ένας κάδος σκουπιδιών εκτοξεύθηκε στον πάγκο της Νέας Κηφισιάς με τη λήξη του παιχνιδιού. Ο τιμ μάνατζερ της Κηφισιάς, Σάββας Νικητάκης τραυματίστηκε ελαφριά και μετά τη σύλληψη του δράση κατέθεσε μήνυση.

Στη συνέχεια, ο δράστης ανταπέδωσε τη μήνυση και έκανε και εκείνος με την αιτιολογία της εξύβρισης με αποτέλεσμα τόσο ο οπαδός όσο και ο Σάββας Νικητάκης να κρατηθούν στο αστυνομικό τμήμα της περιοδής. Μάλιστα, ο τιμ μάνατζερ της Κηφησιάς δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην Αθήνα με την υπόλοιπη ομάδα ενώ μαζί του έμεινε και ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, ο Δημήτρης Καρβέλας.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια