Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Έφυγε νικητής από την Χαλκίδα ο Πανιώνιος

Την έκτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο Πανιώνιος που πέρασε από την Χαλκίδα επικρατώντας του Ίκαρου με στην 8 η αγωνιστική της...


Την έκτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο Πανιώνιος που πέρασε από την Χαλκίδα επικρατώντας του Ίκαρου με στην 8η αγωνιστική της Α1. 

Αρχικά ο Ίκαρος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε το προβάδισμα μέχρι και το 9ο λεπτό όμως οι «κυανέρυθροι» άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό με αποτέλεσμα να προηγηθούν στο κλείσιμο του πρώτου δεκαλέπτου με 15-17.

Στη δεύτερη περίοδο χάρη στην καλή εμφάνιση του Γκαγκαλούδη ο Ίκαρος παρέμεινε σε επαφή με το σκορ όμως με τους ΜακΚόλουμ και Κυρίτση ο Πανιώνιος άρχισε να ξεφεύγει και μάλιστα πήγε πρώτη φορά σε διψήφια διαφορά με το 30-40 στη λήξη του ημιχρόνου.

Γυρνώντας από τα αποδυτήρια, με τον Μίλμπουρν να πραγματοποιεί ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση οι «κυανέρυθροι» ξέφυγαν και με 13 πόντους(37-50) όμως με τον Γκαγκαλούδη να είναι ασταμάτητος ο Ίκαρος μάζεψε τη διαφορά μειώνοντας σε 48-51 ενώ το τριαντάλεπτο ολοκληρώθηκε με το 48-53.

Μπαίνοντας στην τελευταία και καθοριστική περίοδο ο Παπανικολόπουλος μείωσε και στους 3 και το παιχνίδι απέκτησε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να ξεφύγει αλλά το ντέρμπι συνεχίστηκε με τον Ίκαρο να μειώνει και στο καλάθι(57-59) στο 34ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με ένα σερί 8-0 και πηγαίνοντας και πάλι στο +10 και ουσιαστικά εκεί «καθάρισαν» το παιχνίδι. Στη συνέχεια η διαφορά άγγιξε και το +13 και τελικά παρά τις προσπάθειες του Γιάννη Γκαγκαλούδη, με το τελικό 73-80 ο Πανιώνιος έφυγε από την Χαλκίδα με την έκτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 15-17, 30-40, 48-53, 73-80

Ίκαρος Χαλ. (Καλαφατάκης): Στρναντ 9, Παπανικολόπουλος 7 , Γκόβενς 5, Σάτον 14, Γκαγκαλούδης 21, Άσκα 10, Βουγιούκας, Μάσιτς, Ρίτσαρντς 2.

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): Αθανασούλας, Μίλμπουρν 6, Κάρτερ 15, ΜακΚόλουμ 17, Ντούβνιακ, Κυρίτσης 8, Σίμτσακ, Μισέλ 1, Λάνγκφορντ 7, Σκορδίλης 6, Σαλούστρος 5.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια