Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Νικηφόρο το ντεμπούτο Πρίφτη στον Κολοσσό

Με μια σημαντική βαθμολογικά νίκη ξεκίνησε ο Δημήτρης Πρίφτης το ντεμπούτο του στον Κολοσσό με τους Ροδίτες να επικρατούν με 62-59 και να...

Με μια σημαντική βαθμολογικά νίκη ξεκίνησε ο Δημήτρης Πρίφτης το ντεμπούτο του στον Κολοσσό με τους Ροδίτες να επικρατούν με 62-59 και να παίρνουν την τρίτη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Ντέρμπι ήταν από το ξεκίνημά του το παιχνίδι στη Ρόδο με τις δύο ομάδες να έχουν μπει με τις ίδιες διαθέσεις και να αλλάζουν συνεχώς τη «σκυτάλη» στο σκορ, το οποίο στα μισά της πρώτης περιόδους ήταν στο ενδεικτικό 9-9. Από κει και μετά, η Κηφισιά με ένα σερί 4-0 ξέφυγε με μια μικρή διαφορά όμως ο Κολοσσός απάντησε άμεσα με αποτέλεσμα το πρώτο δεκάλεπτο να κλείσει με το 13-14.

Αμφίρροπη ήταν και δεύτερη περίοδος με τις δύο ομάδες να είναι κοντά και καμία από τις δύο να μην μπορεί να ξεφύγει. Μοιραία το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το 26-28 για την Κηφισιά. Σε αντίθετη με τη λήξη των δύο πρώτων δεκαλέπτων όπου ολοκληρώθηκαν με την ομάδα των βορείων προαστίων να έχει το προβάδισμα το τρίτο μέρος του αγώνα βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 45-42.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε ως τα τελευταία λεπτά εκεί όπου ο Κολοσσός όντας πιο ψύχραιμος και εκμεταλλευόμενος και την εμπειρίας του διατήρησε μια μικρή διαφορά και τελικά φτάνοντας στην τρίτη του νίκη με το 62-59 δείχνει σημάδια ανάκαμψης μετά το κάκιστο ξεκίνημά του στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 13-14, 26-28, 45-42, 62-59

Κολοσσός (Πρίφτης): Γεωργαλλής 5, Στεφανίδης 10, Κουκουλάς, Τσάμης 5, Σμιθ 6, Σίμπσον 4, Όσμπι 15, Κόμματος 7, Παπαντωνίου.

Νέα Κηφισιά (Παπαθεοδώρου): Μπάρλος 10, Μενουδάκος, Γουντς 5, Τσαλδάρης 8, Κρόκερ 17, Σιούτης, Κομποδιέτας 3, Γκάρετ 6, Ψαθάς, Αντεγμπόγιε 10.

* Πριν από το τζάμπολ του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της καταστροφικής πλημμύρας που έπληξε την προηγούμενη εβδομάδα την Ρόδο.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια