Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μαρκόπουλος: «Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να δουλέψει ακόμα περισσότερο για να πετύχει τους στόχους του τόνισε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την ήττα από ...


Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να δουλέψει ακόμα περισσότερο για να πετύχει τους στόχους του τόνισε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Θεσσαλονικιός κόουτς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον οποίο η ομάδα του ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το 2013 εξήγησε γιατί ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με μεγάλη διαφορά ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναθηναϊκού, ήταν καλύτερη. Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα στο παρκέ. Όταν δε βιαζόμασταν κι είχαμε ηρεμία, ήμασταν πολύ διαφορετική ομάδα. Όταν είμαστε βιαστικοί, επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να τρέξει. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ θεαματικούς παίκτες, πήρε μία διαφορά στο πρώτο ημίχρονο, προσπαθήσαμε και πάλι, αλλά λόγω φάουλ και δυνάμεων υπήρχε έλλειψη παικτών τέτοια ώστε να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ για να πετύχουμε τους στόχους μας. Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια