Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πεδουλάκης: «Κάναμε προσπάθεια να διατηρηθούμε για τη συνέχεια»

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχε για τον Παναθηναϊκό διαδικαστικό χαρακτήρα και για αυτό και ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε πως ουσιαστικά οι «...


Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχε για τον Παναθηναϊκό διαδικαστικό χαρακτήρα και για αυτό και ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε πως ουσιαστικά οι «πράσινοι» έκαναν προσπάθεια για να διατηρηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς για τη συνέχεια.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα στο ΟΑΚΑ με τον οποίο ο Παναθηναϊκός έκλεισε νικηφόρα το 2013, ο κόουτς του Τριφυλλιού τόνισε χαρακτηριστικά: «Οι ημέρες είναι λίγο περίεργες για τις ομάδες. Η χαλάρωση μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα. Είχαμε διάθεση να παίξουμε ομαδικά, να πασάρουμε, αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην ομαδική άμυνα. Στην πρώτη περίοδο μας έκανε ζημιά ο Κούπερ. Πληρώσαμε ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην ομαδική άμυνά μας. Στη συνέχεια αντιμετωπίσαμε αλλιώς τα pick and rolls. Ο Γκιστ σταμάτησε τον Κούπερ, πήραμε 20 πόντους διαφορά, τρέξαμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μία καλά δομημένη ομάδα, "διαβάζει", βγάζει ενέργεια. Κάναμε προσπάθεια να διατηρηθούμε για τη συνέχεια. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια