Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο Άγγελος Γιατζιτζόγλου

Στην πρώτη ομάδα της Καλλονής προωθήθηκε ο Άγγελος Γιατζιτζόγλου Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής της U20 της Καλλονή...

Στην πρώτη ομάδα της Καλλονής προωθήθηκε ο Άγγελος Γιατζιτζόγλου

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής της U20 της Καλλονής μας, ο 18χρονος Άγγελος Γιαζιτζόγλου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην Καλλονή μας!

Ο Άγγελος Γιαζιτζόγλου γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου του 1995 στη Στύψη της Λέσβου. Μέλος της U20 της ΑΕΛΚ μας από το καλοκαίρι του 2013, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Γαβαλά, ο Άγγελος πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις αγωνιζόμενος στη θέση του κεντρικού αμυντικού, κάτι που οδήγησε τον Γιάννη Ματζουράκη να τον καλέσει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Ο έμπειρος τεχνικός ήρθε σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη και τον Γενικό Διευθυντή Προκόπη Καρτάλη και αμφότεροι έδωσαν το πράσινο φως για την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου του Άγγελου Γιαζιτζόγλου με την ομάδα μας!

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη, τον Γενικό Διευθυντή Προκόπη Καρτάλη καθώς και τον προπονητή Γιάννη Ματζουράκη που με εμπιστεύτηκαν» δηλώνει ο νεαρός ποδοσφαιριστής στο aelk.gr και συνεχίζει: «Θα ήθελα επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τεχνικό επιτελείο της U20 και στον προπονητή Δημήτρη Γαβαλά, που μου άνοιξε το δρόμο για να φθάσω σήμερα να υπογράφω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα του τόπου μου. Θέλω να τους διαβεβαιώσω πως θα βάλω τα δυνατά μου για να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια